Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun HDP'li vekil Semra Güzel sorusuna verdiği akılalmaz yanıt 'yok artık' dedirtti

Kılıçdaroğlu'nun HDP'li vekil Semra Güzel sorusuna verdiği akılalmaz yanıt 'yok artık' dedirtti

PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li vekil Semra Güzel sorusu üzerine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun hükümeti suçlayan sözleri 'yok artık' dedirtti.

Gündem

23.01.2024, 18:38

Öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın cep telefonu incelemesinde HDP'li vekil Semra Güzel'in fotoğraflarının ortaya çıkması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon... Haberi Görüntüle

HDP'Lİ VEKİLİN DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASI İÇİN FEZLEKE DÜZENLENDİ

Terörist Volkan Bora'nın, Güzel ile terör kampında çekilmiş fotoğraflarının basına yansıması üzerine HDP'li vekilin dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığ fezlekesi, TBMM'ye ulaştı.

Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış var: İşte 20-21 Nisan il il hava durumu... Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış... Haberi Görüntüle

SEMRA GÜZEL SORUSUNA  AKILALMAZ YANIT

Bugün de o fotoğraflar HDP'nin seçim ortağı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na soruldu.

"HDP'li milletvekilinin teröristle fotoğraflarına neden susuyorsunuz" eleştirilerine yanıt veren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Bu fotoğrafı gördüğümde sordum ne zaman çekilmiş diye; İmralı ile açılım (Çözüm) döneminde çekilmiş. Dolayısıyla bu fotoğrafın muhatabı doğrudan doğruya Erdoğan'dır. Bu fotoğraflar çekilirken ülkede ne oluyordu sorulması lazım" ifadelerini kullandı.

Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u kim öldürdü? Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u... Haberi Görüntüle

FOTOĞRAFLAR ÇÖZÜM SÜRECİNDE DEĞİL 2017 YILINDA ÇEKİLDİ

Ancak HDP ve CHP'nin aksine Semra Güzel'in PKK'lı terörist Volkan Boro ile olan fotoğrafları İmralı ile olan çözüm sürecinde değil 2017 yılında çekildiği ortaya çıktı.
Çözüm süreci ise resmi olarak 2013 yılında başlayıp 2015 yılında sona erdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading