Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun 'darbeci' şovu yarıda kaldı! Bakanlıktan onay gelince geri vites yaptı

Kılıçdaroğlu'nun 'darbeci' şovu yarıda kaldı! Bakanlıktan onay gelince geri vites yaptı

Yaptığı ziyaret şovlarıyla gündemden düşmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu defa 15 Temmuz darbecilerini ziyaret etmek istedi. Adalet Bakanlığı'ndan talepte bulunan Kılıçdaroğlu, bakanlıktan gelen olumlu yanıtın ardından ne yapacağını şaşırdı. Şovu yarım kalan Kılıçdaroğlu, tepki alacağını bildiğinden ziyaretten vazgeçti.

Gündem

23.01.2024, 19:11

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, FETÖ'nün Hava Harp Okulu'nda yer alan 15 Temmuz darbecilerini cezaevinde ziyaret etmek istediği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti: Gündem Gazze ve İsrail-İran gerilimi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti:... Haberi Görüntüle

FETÖ ÖĞRENCİLERLE ASKERİYEYE SIZDI

Her defasında FETÖ'cülere yeşil ışık yakarak KHK'lılarla toplantılar yapan Kılıçdaroğlu, bu kişilere yeniden yargılama ve iş iade sözü vermişti.
FETÖ her ne kadar 'askeri öğrencilerden darbeci olmaz' algısını empoze etmek istese de, askeriyeye bu öğrenciler sayesinde sızdığı ortada. Örgüte küçük yaşta kazandırılan çocuklar, askeri okyullara yönlendirildi. Bununla kalınmadı, çalınan sınav soruları bu kişilere dağıtılarak askeri okulları kazanmaları ve yükselmeleri sağlandı. 

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NDAN DARBECİLERE ZİYARET SÖZÜ

15 Temmuz’da aktif rol alan darbeciler arasında askeri öğrenciler de bulunuyordu. Darbeci Hava Harp Okulu öğrencilerinin aileleri, CHP’nin TBMM’deki grup toplantısına katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen aileler, Kılıçdaroğlu’ndan “Onları cezaevinde ziyaret edeceğim” sözü aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram sonrası diplomasi trafiğini hızlandıracak: 12 yıl sonra Irak'a ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram sonrası diplomasi trafiğini hızlandıracak: 12 yıl sonra... Haberi Görüntüle

BAKANLIK İZİN VERDİ, KILIÇDAROĞLU'NUN ŞOVU YARIM KALDI

Adalet Bakanlığı'na ulaşan  CHP kurmayları, Kılıçdaroğlu’nun cezaevindeki Hava Harp Okulu öğrencilerini ziyaret etmek istediğini iletti. Talebe olumlu yanıt veren bakanlık, ziyaret için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne dilekçe verilmesi gerektiğini bildirdi. Ancak Kılıçdaroğlu’nun, bakanlığın ziyarete izin verileceğini bildirmesinin ardından bu ziyaretten vazgeçtiği öğrenildi.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne Kılıçdaroğlu ve CHP kurmayları tarafından herhangi bir dilekçe gönderilmedi. Kılıçdaroğlu ve CHP kurmaylarının, bakanlığın izin vermeyeceği beklentisiyle cezaevi ziyaretini şova dönüştürme planı yaptığı düşünülüyor.

İstanbul'un göbeğinde skandal görüntüler! Kamyonlara yüklendi:  Piyasa sürülseydi vatandaşlar yiyecekti! İstanbul'un göbeğinde skandal görüntüler! Kamyonlara yüklendi: Piyasa sürülseydi vatandaşlar yiyecekti! Haberi Görüntüle

CHP'NİN KHK'LILARA OLAN SEVGİSİ

CHP, KHK’lılarla ilk toplantıyı 2021’in Haziran ayında yapmıştı. O tarihten bu yana 50 şehirde bu toplantılar gerçekleştirildi. Kemal Kılıçdaroğlu ise 2021’in Ağustos ayından bu yana ihraç FETÖ’cülere göz kırpıyor. Sık sık bu konuyu gündeme getiren Kılıçdaroğlu, kamudan temizlenen örgüt mensuplarını yeniden devlet kurumlarına yerleştireceğini dile getiriyor. 35 ilde platform kuran KHK’lılar, CHP sayesinde 32 ilde daha örgütlenerek platform sayısını 67’ye yükseltti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading