Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kılıçdaroğlu'nun danışmanından skandal FETÖ sözleri! 'Onlara ihtiyacımız var'

Kılıçdaroğlu'nun danışmanından skandal FETÖ sözleri! 'Onlara ihtiyacımız var'

HDP'nin katılması ile 7'li koalisyona dönüşen Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ bağlantıları nedeniyle kamudaki mesleki görevlerinden ihraç edilen KHK'lıları görevlerine iade edeceği vaadinde bulunmuştu. CHP tarafından bir parti sloganı haline dönüştürülen KHK vaatleri son olarak; Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz tarafından dile getirildi. Cengiz, KHK ile görevlerinden uzaklaştırılan hakim-savcı-asker ve bürokratların görevlerine iade edileceği "KHK'lıları ihtiyacımız var" sözleri ile duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 20:39

HDP'nin dahil olduğu 7'li koalisyonun adayının Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından firari FETÖ'cüler ve KHK ile ihraç edilenler büyük sevinç yaşadı. FETÖ'cülere bir umut ışığı olarak pazarlanan Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için oy çağrıları bile yapılıyor. 

Firari FETÖ'cüler, PKK ve diğer terör örgütlerinin Kılıçdaroğlu için oy çağrısı yapması akıllara 7'li koalisyonun seçim vaatlerinden biri olarak sunduğu KHK ile görevlerinden ihraç edilenlerin tekrar görevlerine iadesini getiriyor.

Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı: Somut adımlar atmalıyız Haberi Görüntüle

KHK'LILAR İÇİN ÖZEL GÖREVLENDİRME YAPACAKMIŞ

7'li koalisyonda Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özellikle daha önce yaptığı "KHK'lıların tamamı görevlerine iade edilecek. Bir arkadaşımız sadece bu işlerle ilgilenecek." açıklaması hafızalarda yer alırken danışmanı Recep Cengiz'den de benzer bir açıklama geldi.

BDDK devreye girdi! Seçil Erzan için yeni karar: Yazışmalar ve... Haberi Görüntüle

"TEKRAR GÖREVE ÇAĞIRACAĞIZ"

HDP dahil 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz KHK ile görevlerinden uzaklaştırılan hakim-savcı-asker ve bürokratların görevlerine iade edileceği itirafında bulundu. Cengiz, "Yaşları uygunsa tekrar göreve çağıracağız. Sadece adli ve savcılar değil, asker de bürokrasi de göreve... KHK ile çeşitli yol ve yöntemlerle emekli edilerek bu bürokratların görevlerine son verildi. Bunlarla çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Deprem bölgesine 500 milyon Euro! Bakan Şimşek duyurdu: Afetin yaralarını... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ SEZGİN TANRIKULU BENZER VAATLERDE BULUNMUŞTU

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da katıldığı bir televizyon programında skandal ifadeler kullanarak FETÖ ve PKK mensuplarını devlet kurumlarından temizleyen KHK'ları kaldırılacaklarını söylemişti. Tanrıkulu, "KHK'lıların tüm hakları ilk 1 ayda iade edilecek. Kamuda görevlerine başlayacaklar" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading