Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kılıçdaroğlu'nun cehaleti gün yüzüne çıktı! Süleyman Soylu acımadı

Kılıçdaroğlu'nun cehaleti gün yüzüne çıktı! Süleyman Soylu acımadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Twitter fenomeni edasıyla yaptığı paylaşımlara bir yenisini ekleyerek, Göç idaresi Başkanlığı ile ilgili mesnetsiz açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan cevap gecikmedi. Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Göç İdaresi Başkanlığı'ndan randevu talep edeceğini açıklamasıyla ilgili, 'Anlaşılan 2 Belediye Başkanın dengeni bozmuş. Göç idaresi ile ilgili sorduğun 3 sorunun da muhatabı Göç Başkanlığı değil Vatandaşlık sorusunun muhatabı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:07

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu devlet kurumlarını basmayı adet haline getirdi. Son olarak Twitter'dan yaptığı açıklamada, ''Bu, şiirlerle romantize edilecek bir mesele değildir. Sığınmacılar kaçak yollarla hala ülkemize geliyor. Ülke yolgeçen hanına döndü! Göç İdaresi'ne milletimiz adına gitmem gerekiyor ama sonucun ne olacağını herkes biliyor. Zincirler, teller; şimdi kum torbası koyarlar herhalde.'' diyerek Göç İdaresi Başkanlığı'na gideceğinin sinyalini verdi. 

CHP- TİP arasındaki kirli pazarlık ortaya çıktı: TİP'in Hatay adayı... Haberi Görüntüle

'ANLAŞILAN 2 BELEDİYE BAŞKANI DENGENİ BOZMUŞ'

Kılıçdaroğlu'nun bu mesnetsiz açıklamasına ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Anlaşılan 2 Belediye Başkanın dengeni bozmuş. Göç idaresi ile ilgili sorduğun 3 sorunun da muhatabı Göç Başkanlığı değil Vatandaşlık sorusunun muhatabı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü." ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu'nun açıklamaları şu şekilde:

''Kılıçdaroğlu’nun dayanılmaz cehaleti... Aday adaylığını tarif ederken “Devleti iyi tanıması gerekiyor.” diyorsunuz ya, anlaşılan 2 Belediye Başkanın dengeni bozmuş.
Göç idaresi ile ilgili sorduğun 3 sorunun da muhatabı Göç Başkanlığı değil Vatandaşlık sorusunun muhatabı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü. Diğerlerinin muhataplarını da "yamakların" bulsun. Soruları düzelttirmek için aynı büyükelçiye gönderebilirsiniz.''

ABD'ye oğluyla kaçan Eylem Tok'un yeni planı ortaya çıktı! New... Haberi Görüntüle

Pilates eğitmeni kızının taciz edilmesine göz yummuş! Not kağıtlarından çıkanlar... Haberi Görüntüle

'ÖMRÜ SAÇMALAMAKLA DEVAM EDİYOR'

Dün kuruluş yıl dönümünü nedeniyle Göç İdaresi Başkanlığı heyetini kabul eden Bakan Soylu şunları söylemişti:

"Kılıçdaroğlu her zamanki gibi saçmalamış yine. Ömrü saçmalamakla devam ediyor. O şöyle zannediyor; kendi SGK Genel Müdürlüğü'nü yaptığı gibi Göç İdaresi Başkanlığı idare ediyor. O eski Türkiye'deydi. Göç İdaresi Başkanı onun illegal bir şekilde SGK'ya taşıdığı ve bu toplumun bütün huzurunu bozacak adamlardan müteşekkil değil. O bir kere SGK Başkanlığı'nda bu ülkeye yaptığı ihanetlerin bedelini ödesin. Bu ülkeye her yaptığının bedelini ödesin. Kimleri oraya taşıdığının bedelini ödesin. Göç İdaresi tarihinin, Sahil Güvenlik tarihinin en büyük mücadelesini yapıyoruz ama ona da tabii kara çalma, iftira atma her zamanki karakterleridir" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading