Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun 'Bukalemun siyaseti': 28 Şubat'ta 28 kişiyle günah çıkarma seramonisi

Kılıçdaroğlu'nun 'Bukalemun siyaseti': 28 Şubat'ta 28 kişiyle günah çıkarma seramonisi

Kemal Kılıçdaroğlu 28 Şubat tarihinde 6 muhalefet partisi ile bir araya gelerek Bilkent Mutabakat Metni'ni imzalayacak. CHP liderinin o gün 28 başörtülü kadınla da bir araya gelerek helalleşeceği ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 18:51

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Şubat tarihinde  6 muhalefet partisi ile  Ankara Bilkent Otel'de mutabakat metni yayınlayacak. Tarihin 28 Şubat olarak belirlenmesi tepki çekerken, Kılıçdaroğlu'nun aynı gün için bir program daha yaptığı ortaya çıktı.

Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin kullanacağı alternatif güzergahlar... Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin... Haberi Görüntüle

28 ŞUBAT'TA 28 BAŞÖRTÜLÜ KADIN İLE BİRARAYA GELECEK

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, mutabakat metnini açıklayacakları 28 Şubat’ta, 28 başörtülü kadın ile bir araya gelecek.

İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili açıklama! İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili... Haberi Görüntüle

BASINA KAPALI GÖRÜŞME

Daha önceki parti grup toplantısında 28 Şubat mağdurlarıyla helalleşileceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, 28 kadınla basına kapalı bir görüşme gerçekleştirecek.

Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası! Onlarca kişi hayatını kaybetti Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası!... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ YETKİLİLER GÖRÜŞMEYİ DOĞRULADI

Medyascope'tan Sema Kızılarslan'ın aktarımına göre; CHP'li yetkililer görüşmeyi doğrularken, saat ve şehir bilgilendirmesi yapılmadı.

İyice hadlerini aştılar: DEM Partili yöneticilerden Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür İyice hadlerini aştılar: DEM Partili yöneticilerden Mustafa Kemal Atatürk ve... Haberi Görüntüle

'BİR METRE KARELİK BEZ PARÇASI'

Kılıçdaroğlu'nun helalleşme söylemi tartışmalara yol açarken, geçmiş dönemdeki açıklamaları akıllara geldi. 2008 yılında çıkan yasayla başörtü yasağı kaldırılırken, Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu CHP’li milletvekilleri Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) iptal başvurusunda bulunmuştu.
DSP’li milletvekillerinin de desteğiyle gerekli imzayı tamamlayan CHP, değişikliğin iptali veya yok hükmünde kabul edilmesini ve yürürlüğün durdurulmasını istemişti.
Katıldığı programda başörtü için 'bir metrekarelik bez parçası' sözleri bugünki söylemlerindeki tezatı bir kez daha ortaya koydu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading