Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kılıçdaroğlu'nun '3 ayda vize sorununu çözerim' vaadine Bakan Nebati'den tepki: Başına çal!

Kılıçdaroğlu'nun '3 ayda vize sorununu çözerim' vaadine Bakan Nebati'den tepki: Başına çal!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "3 ayda vize sorununu çözerim" açıklamasında bulunan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Nebati, "Neymiş 'Vizeyi vereceğiz', oldu paşam. 'Güney Kıbrıs'ı resmen tanıyacaksın, Doğu Akdeniz'i boşaltacaksın, Türk Devletleri Teşkilatı ile Karadağ'da, Libya'da ne işin var senin, orayı boşaltacaksın, kasanın anahtarını da IMF'ye teslim edeceksiniz, karşılığında sana vizeyi veriyoruz'. Al vizeyi başına çal" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:51

AK Parti Mersin milletvekili adayı  Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan vize sorunuyla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Nebati, "Neymiş 'Vizeyi vereceğiz', oldu paşam. 'Güney Kıbrıs'ı resmen tanıyacaksın, Doğu Akdeniz'i boşaltacaksın, Türk Devletleri Teşkilatı ile Karadağ'da, Libya'da ne işin var senin, orayı boşaltacaksın, kasanın anahtarını da IMF'ye teslim edeceksiniz, karşılığında sana vizeyi veriyoruz'. Al vizeyi başına çal" açıklamasında bulundu. 

Solingen nerede? Solingen'de kaç Türk yaşıyor? Haberi Görüntüle

ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVALİMANI'NDA TEST UÇUŞU GERÇEKLEŞTİ 

AK Parti Mersin milletvekili adayı Nebati, Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Nebati, yapımı süren Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda test uçuşunun gerçekleştirildiğini anımsatarak, "İnşallah önümüzdeki 1-2 ay içinde biz, Çukurova Bölgesel Havalimanı ile Mersinli ve Adanalı kardeşlerimizin, kendi ürünlerini hızlı bir şekilde satması ve yolcuların bu bölgeye intikali noktasında büyük bir kolaylığı sağlamış olacağız." dedi. 

AFYON seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Afyon'da hangi parti... Haberi Görüntüle

246 PROJE HİZMETE HAZIR 

Silifke ilçesi çıkışındaki Limankale tünelinin tamamlandığını, Akdeniz Sahil Yolu'nda Aydıncık ile Gözce arasındaki 3 tünel ve 1 viyadüğün açılışa hazır olduğunu, Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu'nun temelinin de yakın zamanda atılacağını dile getiren Nebati, kentte yatırım değeri 8 milyar 291 milyon liralık 246 projenin hizmete hazır hale geldiğini ifade etti.

Açılmasına gerek yok demişti: Muhafazakar seçmene şirin görünmek isteyen İmamoğlu... Haberi Görüntüle

"SAVUNMA SANAYİ ALANINDA DÜNYADA İLK 5'E GİRDİK" 

Bakan Nebati, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın Mersin'e önem verdiğini vurgulayarak, kente hizmet etmeye geldiklerini söyledi. Türkiye'nin, İHA, SİHA, milli muharip uçak KAAN, Yeni Altay Tankı ve TCG Anadolu gemisi gibi projeleriyle savunma sanayisi alanında dünyada ilk 5'e girdiğini ifade eden Nebati, TCG Anadolu'nun vatandaşların ziyaretine açılmak üzere yarın Mersin'e geleceğini bildirdi.

Güzel işler yaptık! Bakan Uraloğlu memleketi Trabzon'da konuştu: Halkı kandırmaya... Haberi Görüntüle

"AB'YE VİZESİZ GİRİŞ" TARTIŞMALARI

Nebati, cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avrupa Birliği'ne (AB) vizesiz giriş vaadine değinerek şunları kaydetti:

"'3 ayda vize sorununu çözerim' diyor. Ben 3 saatte çözerim. Yazılı şart göndermişler zaten gizli değil; 'Suriye'den çıkacaksın, tampon bölgeyi boşaltacaksın, giriş çıkış yasak' yani bombalar buraya gelsin. İki, 'terörle mücadele yasasını değiştireceksin, içeride kimseyi bırakmayacaksın'. Neymiş 'Vizeyi vereceğiz', oldu paşam. Üç, 'Güney Kıbrıs'ı resmen tanıyacaksın, Doğu Akdeniz'i boşaltacaksın, Türk Devletleri Teşkilatı ile Karadağ'da, Libya'da ne işin var senin, orayı boşaltacaksın, kasanın anahtarını da IMF'ye teslim edeceksiniz, karşılığında sana vizeyi veriyoruz'. Al vizeyi başına çal. Biz, 21. yüzyıl Türkiye Yüzyılı'dır dediğimiz zaman işte bu öz güvenle konuşuyoruz çünkü Türkiye'de altyapı yatırımları elhamdülillah bitti."

Türkiye'nin Kovid-19 salgını ve Rusya-Ukrayna Savaşı gibi iki küresel kriz ile Kahramanmaraş merkezli depremle baş ettiğini dile getiren Nebati, bunların etkilerini topluma hissettirmediklerini ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading