Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştıran sözler: Siz 20 yıldır havaya bakıp ıslık çalarken...

Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştıran sözler: Siz 20 yıldır havaya bakıp ıslık çalarken...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu'nun elektrik şovuna bir tepki de Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur'dan geldi. Türkiye'nin enerjide 20 yılda yaptığı atılımları sayan Cesur, ''Erdoğan Türkiye’yi enerjide izole etme çabalarına karşı dik dururken bugün enerji fiyatları üzerinden siyasi şova girişenler neredeydi?'' diye sordu.

Gündem

23.01.2024, 19:10

Faturasını 3 ay ödemediği için evinin elektiriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ucuz şovuna tepki üstüne tepki var. Yılbaşında güncellenen elektrik tarifelerinin faturalara yansımalarından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı sorumlu tutan Kılıdaroğlu'nun bu tutarsız suçlamalarına en net tepki, Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur'dan geldi. 

17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü mü? 17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü... Haberi Görüntüle

''20 YILDA ENERJİ GÜCÜ 3 KAT ARTTI''

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son 20 yılda enerjide imza attığı atılımları anlatan Cesur, ''Türkiye 20 yılda enerjide kurulu gücünü 3 katına çıkardı. Nükleer santral, doğal gaz/petrol aramaları ve keşifler, bu faaliyetler için alınan, inşa edilen gemiler, ekipmanlar, yenilenebilir enerji tesisleri ve üretimindeki dramatik artış. Hepsi son 20 yılda oldu. Erdoğan yaptı.'' ifadesini kullandı.

BİLSEM BİLSEM "Bireysel Degerlendirme Randevunuz Olusturulacaktir" ne demek? BİLSEM sınav sonucu... Haberi Görüntüle

''NEDEN BUNLARI ÖNCEDEN YAPMADINIZ?''

Yeni iletim boru hatları, HES’ler, devasa gaz depolama tesisleri yapıldığını hatırlatan İsmail Cesur, ''Neden bunları önceden kimse yapmadı?'' diye sordu; milli enerji hamlelerini kimin yaptığını hatırlattı. 

Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav yapılacak ÖSYM? Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav... Haberi Görüntüle

''ENERJİ FİYATLARI ÜZERİNDEN SİYASİ ŞOV''

''Erdoğan Türkiye’yi enerjide izole etme çabalarına karşı dik dururken bugün enerji fiyatları üzerinden siyasi şova girişenler neredeydi peki?'' diye soran İsmail Cesur, bugün şov peşinde koşan muhalefetin iktidar enerhjide millileşme adımları atarken karşı çıktığına işaret etti. 

''HEM ENGEL OLACAKSIN, HEM ÇIKIP ŞOV YAPACAKSIN''

''Tabii ki havaya bakıp ıslık çalıyorlardı. El ovuşturuyorlardı. Bir tanesi de milli çıkarımızdır deyip hükümete destek olmadı.

Aksine, çevreyi, maliyetleri, “diplomatik dengeleri” vs bahane ederek hükümetin tüm enerji hamlelerine karşı çıktılar. 

Şimdi sormak lazım: hem Erdoğan’ın enerji hamlelerine kızacaksın, engel üstüne engel koyacaksın, hem de çıkıp bu şovları yapacaksın. Asıl karanlık bu değil mi?''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading