Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kılıçdaroğlu'ndan yeni tehdit: Kanal İstanbul ihalesine girenler bedel ödeyecek

Kılıçdaroğlu'ndan yeni tehdit: Kanal İstanbul ihalesine girenler bedel ödeyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul'u durdurma vaadini bu kez bir tehditle sürdürdü. Kılıçdaroğlu, "Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak" deyip ihaleye girecek firmaları 'Çok ağır bedeller ödeyecekler' ifadeleriyle açık açık tehdit etti.

Gündem

23.01.2024, 18:15

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik vaadlerini tehditlerle devam ettiriyor. İBB İklim Eylem Planı Lansmanı'na katılan Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul ihalesini almaya niyetlenen şirketleri açık ifadelerle tehdit etti.  

'ÇOK AĞIR BEDELLER ÖDEYECEKLER'

 "Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir. Bu ihaleye kimse girmeyecektir. " ifadeleriyle tehditler savurdu.

"İster içerden ister dışarıdan bu coğrafyaya ihanet etmek üzere açılan bir ihaleyi birisi alıyorsa, iklim krizinin bu kadar yaygın olarak konuşulduğu bir dünyada siz hala İstanbul'a ihanet etmeye devam edecekseniz ve bunun ihalesi açılacaksa o ihaleye giren ağır bedeller ödeyecek. Bunu herkesin bilmesini isterim. Dolayısıyla bu ihaleye kimse girmeyecektir, gönlünüz rahat olsun Sayın Başkan..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading