Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'ndan Yargı'ya tehdit! İmamoğlu için gözdağı verdi

Kılıçdaroğlu'ndan Yargı'ya tehdit! İmamoğlu için gözdağı verdi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu'nun yargılandığı davaya bakan mahkemeye tehditler savurarak, "Yargı için yüz karası olmak istemiyorsan hukukun üstünlüğüne göre karar vereceksin, sarayın talimatına göre değil" dedi.  

Gündem

23.01.2024, 19:50

Elazığ ziyaretinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kente yaptırdığı lise inşaatının temel atma törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada skandal sözlere imza attı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı davaya değinen Kılıçdaroğlu, mahkeme heyetine tehditler savurdu. 

Şeytanın aklına gelmeyecek vurgun! Formalite evlilik vaadiyle onlarca insanı tuzaklarına düşürdüler! Şeytanın aklına gelmeyecek vurgun! Formalite evlilik vaadiyle onlarca insanı tuzaklarına... Haberi Görüntüle

TEHDİT GİBİ SÖZLER

Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, İmamoğlu'nun davasına bakan hakime seslenerek, "Yargı için yüz karası olmak istemiyorsan hukukun üstünlüğüne göre karar vereceksin, sarayın talimatına göre değil" ifadelerini kullandı.

23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk Yıldızları jet gösterisi nereden izlenir? 23 Nisan Antalya Türk Yıldızları gösterisi saat kaçta başlayacak? Türk... Haberi Görüntüle

"ÇETE" İFTİRASININ ARKASINDA DURDU

Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Adaletin olmadığı yerde hukuk, insan hakları olmaz. Siz adalet dağıtan kişiyi yönlendiriyorsanız, adaleti yok ediyorsunuz demek. Önlerinde büyük bir engel var Ekrem İmamoğlu. Nasıl yetkilerini alırız, tüm çaba bunun üzerine kurulu. Hakimlere sesleniyorum; size söylenmeyi sözü nasıl üstlendiniz? Sizin adaletsizliğinizi biliyorum. Bunu yapanlar 'hakim değil, çete' dedim. Sen bu kararı veriyorsun, bakanla ilgili bir sözü üzerine alıyorsun. Hakimi değiştiriyor. Ceza verecek hakim gelsin diyor. Bu konuda bir de uzman raporu var ama o hakimi değiştirdiler. Hakim, vicdani kanaati ve hukukun üstünlüğüne göre adalet dağıtır" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading