Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kılıçdaroğlu'ndan SPK'ya tehdit: Pazartesiye kadar mühlet tanıyorum

Kılıçdaroğlu'ndan SPK'ya tehdit: Pazartesiye kadar mühlet tanıyorum

SPK'yı tehdit eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Pazartesi’ye kadar mühlet tanıyorum" paylaşımında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:18

Seçimlere kısa bir süre kala CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tehditleri bitmek bilmiyor. İki gün önce TBMM'deki grup toplantısında Türk Silahlı Kuvvetleri'ni tehdit eden Kılıçdaroğlu'nun hedefinde bu kez SPK var.

Seçmen kağıdı olmadan oy verilir mi? 31 Mart seçmen kağıdı... Haberi Görüntüle

''PAZARTESİYE KADAR MÜHLET TANIYORUM''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada SPK'ya çağrıda bulunurken şu ifadeleri kullandı; "SPK'ya son kez çağrıda bulunuyorum; görevini yap, küçük yatırımcıyı koru. Pazartesi'ye kadar mühlet tanıyorum. Bu zor ekonomide kimsenin parasını arsıza, hırsıza yedirtmeyeceğim" 

Deniz seferlerine fırtına engeli! İşte iptal edilen o seferler... Haberi Görüntüle

''KOMUTA KADEMESİ HADDİNİ BİLSİN''

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kendisini eleştirirken askerlere alkışlattığını iddia ederken skandal ifadeler kullandı. TSK'ya tehditler savuran Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı; "Askerlerin alkışlaması şahsen hiç umurumda değil; ama devlet açısından büyük bir çürümenin göstergesidir bu. Etrafınıza siyaset koridorlarında kariyer devşiren askerler koyarsınız elinizde bol yıldızlı, apoletli Orta Doğu üniformaları kalır. Unutmayın ki bol bol apoletli Orta Doğu askerleri savaşlardan kaçtılar. Onun için komuta kademesi haddini bilsin, siyaset askerin işi değildir. Herkes haddini bilecek, bulunduğu makamın ne olduğunu anlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ramazan ikramiyeleri 2-5 Nisan tarihleri arasında ödenecek' Haberi Görüntüle

''ÇIKARSINLAR O KUTSAL ÜNİFORMAYI HİZALANSINLAR''

''Siyaset mi yapmak istiyorlar, çıkarsınlar o kutsal üniformayı hizalansınlar, Erdoğan'ın yanına.'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Perinçek'e de takılsınlar, Erdoğan artık o dünyaların adamı. Açık söylüyorum; biz değiştik, biz halkın partisiyiz. Biz hangi yanlışları terk ettiysek artık saray tam odur. Statükocu, antireformcu, antiözgürlükçü Kenan Evren kafasına geldiler bunlar. Tamamı Kenan Evren'in hizasındalar." şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading