Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'ndan saygısız poz: Seccadeye ayakkabılarıyla bastı!

Kılıçdaroğlu'ndan saygısız poz: Seccadeye ayakkabılarıyla bastı!

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrasında verdiği poz tepkilere neden oldu. Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabısıyla bastığı görülüyor.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul platformunun düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrası verdiği poz ise büyük tepkiye yol açtı.

Kılıçdaroğlu ve CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay iftar programı sonrasında özel bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede Canan Kaftancıoğlu da yer aldı.



SECCADEYE AYAKKABISIYLA BASARAK POZ VERDİ

Görüşme sırasında Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla seccadeye basarak verdiği poz sosyal medyada infial uyandırdı. Fotoğrafta, Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Azade Ay'ın da seccadeye bastığı görülüyor.

Yağmur Saraç'tan intihar videosu! Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar mı etti, öldü mü? Yağmur Saraç'tan intihar videosu! Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç... Haberi Görüntüle

CHP'DEN AÇIKLAMA

Tartışma konusu olan fotoğraf için CHP'den açıklama geldi. CHP'nin, açıklamasında, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Canan Kaftancıoğlu ile birlikte katıldığı kalabalık bir iftar buluşmasının ardından çekildiği ifade edildi.

MEB Bursluluk Sınavı 2024 nerede yapılacak? MEB sınav giriş yerleri açıklandı mı? Bursluluk sınavı giriş belgesi nereden alınır? MEB Bursluluk Sınavı 2024 nerede yapılacak? MEB sınav giriş yerleri... Haberi Görüntüle

''SECCADE FARK EDİLMEDİ''

Açıklamada, "Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir. Bu tür durumlara yönelik hassasiyeti herkes tarafından bilinen Sayın Genel Başkanımız ve İl Başkanımızın, ortaya çıkan bu talihsiz durum nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtmek isterim." ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağdat'ta yoğun sevgi gösterisi: Zılgıt sesleriyle karşılandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağdat'ta yoğun sevgi gösterisi: Zılgıt sesleriyle karşılandı Haberi Görüntüle

HAMZA DAĞ'DAN TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ortaya çıkan çirkin görüntüye tepki gösterdi.

Dağ mesajında şu ifadeleri kullandı:

 ''Ayakkabınız ile bastığınız yer, müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir Kılılıçdaroğlu"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading