Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'ndan akıl almaz sözler! 'Erdoğan’a oy vererek günaha girmeyin'

İkinci tur seçimlerine saatler kala propaganda söylemlerini keskinleştiren HDP destekli Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında "Erdoğan’a oy vererek günaha girmeyin. Samimi bir Müslüman bu kadar büyük bir günaha girmez." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:57

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'dan 2 milyon 600 bin oy fark yiyen HDP destekli Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tura kalan seçimlerde daha fazla oy almak için her türlü söyleme başvuruyor. 

Seçimlerden önce HDP ile yakınlaşan ve terör örgütü PKK elebaşlarından bile övgü dölü sözlerle destek açıklaması yaptığı Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tura saatler kala canlı yayında yandaş gazetecilerin sorularını yanıtlandırdı. 

AK PARTİLİ SEÇMEN İÇİN AKIL ALMAZ SÖZLER

Son bir kaç ayda her türlü söyleme sarılarak oy almaya çalışan Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur Zafer Partisi Ümit Özdağ'ın desteğini almak için milliyetçi bile oldu. Kılıçdaroğlu son katıldığı canlı yayında ise dindar kimliği ile ön plana çıkmak için Kılıçdaroğlu: "Erdoğan’a oy vererek günaha girmeyin. Samimi bir Müslüman bu kadar büyük bir günaha girmez. Girmemeli de zaten. Ahlaklı olmalı, erdemli olmalı herkes. Devletini düşünüyorsa, evlatlarını düşünüyorsa, geleceğini düşünüyorsa gidip yeniden düşünmeli ve oyunu ona göre kullanmalı" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading