Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık ilanı gibi açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum geldi

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık ilanı gibi açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum geldi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Sivas'ta katıldığı bir canlı yayında, "Bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, nasıl bir adam bir görelim" ifadelerini kullanarak dolaylı yoldan Cumhurbaşkanlığı adaylığını ilan etti. Haberi Diyarbakır'da alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aday olduğunu açıklamış. Herhalde izin verdiler de açıkladı. Hayırlı olsun" yorumunda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:58

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında, adaylığı konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Sivas'ta Kanal 58 isimli yerel televizyona konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bir bakalım, bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, o nasıl bir adam görelim bir denmesi lazım" ifadeleriyle dolaylı adaylık ilanında bulundu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi: Yine algı, yine kandırmaca, yine yalan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi:... Haberi Görüntüle

"BİR DE KILIÇDAROĞLU'NU DENEYİN"

Kılıçdaroğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bu sefer eminim, inanıyorum. Sivaslının oyu çanta keklik değil. Sivaslı gerçeklerin peşinde koşmak zorunda. Kim kendisini aldattıysa kusura bakma kardeşim diyecek. Ben sana her seferinde oy verdim, sen doğruları söylemedin diyecek. Bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, nasıl bir adam bir görelim. Verdiği sözün arkasında durur mu durmaz mı bir görelim. Gerçeği görmesi lazım, verilen sözün ne anlama geldiğini görmesi lazım. Afaki konuşmadan siyasetçinin kaçınması lazım."

17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü mü? 17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN: HERHALDE İZİN VERDİLER

Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri dolaylı da olsa fiilen adaylığıın ilanı olarak algılanırken, duruma ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan da yorum geldi. Diyarbakır'da gençlerle buluşmasında konuyu haber alan Erdoğan,  tam da bu sırada Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda kendisine yöneltilen bir soruya "Aday olduğunu Sivas'ta açıklamış. Herhalde izin verdiler de açıkladı. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading