Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'na zor soru! Muhatap alınmıyor mu?

Kılıçdaroğlu'na zor soru! Muhatap alınmıyor mu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şov maksatlı devlet kurumlarını basmayı adet haline getirdi. Son durak Et ve Süt Kurumu olmuştu. Buraya da alınmayan Kılıçdaroğlu'na, bu durumun seçmende 'muhatap alınmıyor' algısı oluşturup oluşturmadığı soruldu. Kılıçdaroğlu soruya geçiştirerek cevap verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:06

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son dönemde şov maksatlı  TÜİK, Milli Eğitim Bakanlığı, Merkez Bankası ve son olarak da Et ve Süt Kurumu'nun kapısına dayanarak gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti: Gündem Gazze ve İsrail-İran gerilimi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti:... Haberi Görüntüle

EMRİVAKİ ZİYARETLERDE KAPIDAN İÇERİ GİREMEDİ

Kılıçdaroğlu'nun bu emrivaki devlet adabından uzak ziyareti yalnozca Merkez Bankası'nda kabul görmüştü.

Diğer kurumların kapısından içeri giremeyen Kılıçdaroğlu, girişte açıklama yapmakla yetindi.

T24'ten Göçker Tahincioğlu ve Tolga Şardan'a konuşan Kılıçdaroğlu'na, bu durumun seçmende 'Kılıçdaroğlu muhatap alınmıyor' algısına yol açıp açmadığı soruldu.

Terör kökünden ortadan kaldırılacak! Erdoğan'ın Irak ziyareti sırasında kritik isim Ankara'yı ziyaret edecek! Terör kökünden ortadan kaldırılacak! Erdoğan'ın Irak ziyareti sırasında kritik isim... Haberi Görüntüle

GEÇİŞTİREREK CEVAP VERDİ

Kılıçdaroğlu sorulan net soruyU GEÇİŞTİREREK'Muhatap alınmama' konusuna değinmeyen Kılıçdaroğlu, hangi kuruma hangi sebeple gittiğini anlattı.

Kılıçdaroğlu konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Benim TÜİK’e gitmem, randevu istedik ama internet sitelerinde de herkes gelebilir diye yazıyor. Randevusuz da gidilebiliyor oraya. Gidiş nedenimiz, TÜİK enflasyon oranını düşük belirliyor. Aylıklar da düşük belirlenmiş oluyor. Onların hakkını savunmak, dikkat çekmek için gittik. Milli Eğitim Bakanlığı’na gittik. Buraya KPSS sınavına girmiş, dereceye giren, hakları yenen insanlar bize geldiler.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading