Yandex Metrica

Sitede Ara

Kılıçdaroğlu'na yakın isim İBB'deki akçeli ihaleyi ifşa etti! Bakın İmamoğlu bu defa ne yapmış?

Kılıçdaroğlu'na yakın isim İBB'deki akçeli ihaleyi ifşa etti! Bakın İmamoğlu bu defa ne yapmış?

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki savaş giderek kızışıyor. Son olarak Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Jahrein lakaplı sosyal medya fenomeni, İBB'deki akçeli bir ihaleyi deşifre ederek, 'Ahbap çavuş ilişkisi bitecek diyorsunuz ama liyakatlı kişiler hep aynı çevreden çıkıyor' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 18:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bir isim olarak tanınan 'Jahrein' lakaplı sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki vurgunu ifşa etti.

AK Partili isim Mansur Yavaş'ın yalanını ortaya çıkardı: Yüzde 72 dediği ihaleler yüzde 9 çıktı! AK Partili isim Mansur Yavaş'ın yalanını ortaya çıkardı: Yüzde 72... Haberi Görüntüle

İBB'NİN AKÇELİ İHALESİ DEŞİFRE OLDU

İBB’nin 21 milyon TL’lik bir ihaleyi İSBAK’a devrettiği, İSBAK’ın da bu ihaleyi 15 milyon TL’ye MAF Bilişim ve Yazılım Şirketi’ne devrettiğini söyleyen Jahrein aynı şirketin aynı gün 10 milyonluk farklı bir ihale aldığını da söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı dikkat çekti: Varlığı sonlanacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı... Haberi Görüntüle

JAHREİN'İN PAYLAŞIMI

Sevgili dedem. İyi diyorsun, güzel diyorsun da… Benim gibi ekap dolaşabilen, biraz internet bilen insanların kafasında bazı soru işaretleri var. Ben mesela İBB ile ilgili birkaç TESADÜFle karşılaştım. Twitselimi okuyarak bana dönüş yaparsanız sevinirim.

2021/721158 numaralı yaklaşık 21 milyon ₺ değerindeki ihaleyi İSBAK’a devrediyor.

İSBAK da hiçbir şey yapmadan aynı ihaleyi başka bir şirkete veriyor. Yaklaşık 15 milyon ₺’ye.

Yetmiyor. Aynı şirkete aynı gün 07.01.22 tarihinde 10.5 milyon ₺’lik başka bir iş daha alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading