Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kılıçdaroğlu'na kulak asmadılar! CHP'liler soluğu yine rakı masasında aldı

Kılıçdaroğlu'na kulak asmadılar! CHP'liler soluğu yine rakı masasında aldı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 29 Ekim öncesi parti teşkilatına verdiği "Rakı masalarından uzak durun" talimatı karşılık bulmadı. Partinin Balıkesir'deki Cumhuriyet Balosu'nda alkol partisine dönerken, partililer sarhoş olup coştu.

Gündem

23.01.2024, 20:00

CHP'nin alışılagelmiş alkol dozunun aşıldığı Cumhuriyet Bayramı balolarına bir yenisi eklendi. CHP Balıkesir İl Başkanlığı ve Balıkesir Milletvekillerinin düzenlediği Cumhuriyet Balosu alkol festivaline döndü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 29 Ekim öncesi parti teşkilatlarına verdiği "Rakı masalarından uzak durun" uyarısına kulak asmayan başkan ve milletvekilleri kadehler kaldırıp, sloganlar attı.

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a sert sözler: 'Ev kölesi olmuştur' Haberi Görüntüle

SAADET PARTİSİ DAVETE İCABET ETMEDİ

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve Milletvekilleri Ensar Aytekin ve Fikret Şahin'in organize ettiği Cumhuriyet Balosu gecesinde rakı, şarap, bira sel gibi gitti. 6'lı masa ittifakının İl başkanlarını da çağıran CHP İl Başkanı Serkan Sarı'nun bu daveti Saadet Partililer tarafından reddedildi. 6'lı masadan davete sadece İYİ Parti'nin İl Başkanı Özlem Uğral katıldı. Uğral'ın da rakı ve mezeleri görünce salondan erkenden ayrıldığı görüldü.

İl başkanı Serkan Sarı, milletvekilleri Ensar Aytekin ve Fikret Şahin geceyi masaları gezerek, kadeh kaldırarak geçirdi. 'Geliyor gelmekte olan' sloganları eşliğinde kadehler kaldırdılar.

Bakan Yumaklı İzmir'de konuştu: 'İzmir dağ gibi bir belediye başkanına... Haberi Görüntüle

GİZLEME ÇABASI İŞE YARAMADI

CHP'nin önceki dönem Genel Başkanı Hikmet Çetin'in onur konuğu olarak katıldığı gecenin sonunda yakın çevresine "Fotoğrafları sosyal medyada paylaşmayalım" uyarılarında bulunduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading