Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kılıçdaroğlu'na Düzce'de büyük tepki: Burası Kandil değil yanlış gelmişsin

Kılıçdaroğlu'na Düzce'de büyük tepki: Burası Kandil değil yanlış gelmişsin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir takım ziyaretlerde bulunmak için gittiği Düzce'de büyük tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar, Kılıçdaroğlu'na "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" diye tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 19:19

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kanaat önderleri, muhtarlar ve STK temsilcileri buluşmaları kapsamında Düzce'ye gitti. Kılıçdaroğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle yaptığı toplantı çıkışında iki kişinin tepkisiyle karşılaştı.

Dünya basını Murat Kurum'un vaatlerini yazdı: Teslim etme sözü verdi! Haberi Görüntüle

''BURASI KANDİL DEĞİL YANLIŞ GELMİŞSİN''

Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretin ardından makam aracına binmek için binadan çıkan Kılıçdaroğlu karşılaştığı protestoyla neye uğradığını şaşırdı. 2 kişi Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Burası Kandil değil, Düzce" diye bağırarak tepki gösterdi.  Aracına binen Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlığına gitti.

Jay-Z ve Taylor Swift Türkiye'ye ne zaman geliyor? Jay-Z ve... Haberi Görüntüle

Mahalledeki çocukları yıllarca süngerli odada istismar etti! Sucu Metin Şenay... Haberi Görüntüle

KISA SÜRELİ ARBEDE YAŞANDI

Kılıçdaroğlu'nun yanındakilerle, tepki gösterenler arasında kısa süreli arbede yaşanmasının ardından devreye polis ekipleri girdi. Ekipler, iki kişiyi bölgeden uzaklaştırarak gerilimin daha da artmasına izin vermedi.

Ömer Çelik yaklaşan seçimi değerlendirdi! CHP'nin siyasi çizgisine tepki: Örtülü... Haberi Görüntüle

''KAÇMAK NEDİR EN İYİ SEN BİLİRSİN''

Ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin dünkü grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sürdürdüğü iftira kampanyasına vatandaşlardan tepki geldi. Düzce'de Kılıçdaroğlu için pankart dikkatlerden kaçmadı. Açılan pankartta ''Kaçmak nedir en iyi sen bilirsin/ 15 Temmuz'' ifadeleri yer aldı.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading