Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu, Londra'da PKK/YPG aşığı Amberin Zaman'la görüştü

Kılıçdaroğlu, Londra'da PKK/YPG aşığı Amberin Zaman'la görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK ve FETÖ'ye verdiği destekle bilinen eski gazeteci Amberin Zaman'la Londra'da görüştü.

Gündem

23.01.2024, 20:01

Geçtiğimiz haftlarda ABD'ye icazet ziyaretinde bulunan ve 8 saat ortadan kaybolan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni adresi İngiltere'nin başkenti Londra oldu. CHP lideri, ortadan kaybolduğu 8 saati "Hamburger yemeye gittik." diyerek geçiştirmişti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Taraf gazetesinde yaptığı haberlerle tetikçilik yapan Türk düşmanı Amberin Zaman ile Londra'da bir araya geldi. Amberin Zaman, resmi Twitter hesabında ngörüşmeye dair bir paylaşımda bulundu. 

Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti yemekleri listesi yayınlandı! Türk mutfağından 5 yemek birden listede Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti... Haberi Görüntüle

TWİTTER'DAN PAYLAŞIM YAPTI

PKK/YPG aşığı Amberin Zaman, yaptığı paylaşımda ''Sayın ⁦@kilicdarogluk⁩ ile Londra’da bir araya gelip sohbet etmek çok yüreklendiriciydi gerçekten. Her şey güzel olacak.'' ifadelerini kullandı.

2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf Öğretmenliği) kaç kişi atanacak? 2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf... Haberi Görüntüle

MAZLUM KOBANİ HAYRANI

Amberin Zaman isimli sözde gazeteci, terör örgütü PKK/YPG'nin en büyük destekçilerinden. Amberin Zaman aynı zamanda koyu bir Mazlum Kobani hayranıdır.

İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı kayıt altına aldı' İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı... Haberi Görüntüle

FETÖ LİDER İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Amberin Zaman 2013 yılında hain terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'i ziyaret etmişti. Zaman, görüşmenin ardından "Gülen'i görmek tanımak istiyordum, soluduğu iklimi anlamak istiyordum." ifadelerini kullanmıştı.

Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Gibi dizisi Gülay kimdir? İlkkan'ın eski sevgilisi Gülay kim? Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA BÜYÜK TEPKİ

Kılıçdaroğlu'nun teröristler için yas tutan, 7/24 terör örgütü PKK’nın propagandasını yapan Amberin Zaman'la görüşmesi sosyal medyada da büyük ses getirdi. Kullanıcılar, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ve PKK/YPG aşığı Amberin Zaman'la görüşmesine tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading