Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu-İmamoğlu savaşında yeni perde! İmamoğlu adaylık turuna mı çıkıyor? 15 ili ziyaret edecek

Kılıçdaroğlu-İmamoğlu savaşında yeni perde! İmamoğlu adaylık turuna mı çıkıyor? 15 ili ziyaret edecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki adaylık savaşı İmamoğlu'nun 'adayımız Kılıçdaroğlu'dur' açıklamasıyla sona ermişti. Ancak gelen son haberle İmamoğlu Kılıçdaroğlu2na rağmen aday mı olacak sorusunu gündeme tekrardan getirdi. İmamoğlu Anadolu turuna çıkmaya hazırlanıyor. 15 ili ziyaret edecek olan İmamoğlu yatırımların açılışını yapacak.

Gündem

23.01.2024, 20:20

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu ve Safranbolu ziyaretlerinin ardından Anadolu turuna çıkmaya hazırlanıyor. İmamoğlu, İBB’nin kardeş belediyesinin bulunduğu 15’ten fazla ili ziyaret ederek, bu illerde tamamlanan yatırımların açılışını yapacak.

Dışişleri Bakanlığı'ndan 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı'ndan 1915 olayları açıklaması: Tek taraflı açıklamaları reddediyoruz Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU ADAYLIKTAN VAZGEÇMEDİ Mİ?

Geçtiğimiz aylarda başlayan adaylık savaşında 'Her CHP'linin adayı Kılıçdaroğlu'dur diyerek savaştan çekiliğinin sinyalini veren İmamoğlu'nun Anadlu turu Kılıçdaroğlu'na karşı halen adaylıktan vazgeçmediği şeklinde yorumlandı.

Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim? Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli... Haberi Görüntüle

'ROL ÇALARAK İVMEYİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMALARI ETİK DEĞİL

Öte yandan geçtiğimiz günlerde katıldığı tv programında açıklamalarda bulunan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Şener, bir partinin genel başkanının cumhurbaşkanı adayı olmasını istemesi durumunda nezaket gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Şener, konuya ilişkin "Bir partinin genel başkanı adaylık noktasında güçlü sinyaller veriyorsa nezaket göstermek lazım. Partinin belediye başkanlarının rol çalarak ivmeyi değiştirmeye çalışmaları etik değil ve partisine güvenmemesi anlamına gelir" ifadelerini kullandı.

Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel ile görüşecek mi? Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel ile... Haberi Görüntüle

BU OMUZLAR BÜTÜN YÜKLERİ TAŞIR

Geçtiğimiz haftalarda cumhurbaşkanı adaylığı ihtimaline ilişkin konuşan İmamoğlu, "Gururla ve keyifle bu kente hizmet ediyorum. Ama şunu da söylüyorum; bu sürece kendini adamış biri olarak memleketin iyileşmesi adına 86 milyonu eşit gören devlet yapısı olması adına bu omuzlar bütün yükleri taşır. İstediğin yorumu yap. Milletimizin duyguları buna karar verir. Ben kendini adamış Ekrem İmamoğlu olarak, İstanbul'un en fazla oy olarak seçilmiş başkanı olarak bana öyle geliyor ki bu omuzlar bütün yükleri taşır" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading