Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu icazet turuna bir yenisini daha ekledi! Önce ABD sonra İngiltere

Kılıçdaroğlu icazet turuna bir yenisini daha ekledi! Önce ABD sonra İngiltere

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmak isteyen ancak 6'lı masanın memnuniyetsizliğiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu ani bir kararla ABD'ye gitmişti. Burada umduğu desteği bulamayan ve 8 saat kaybolmasıyla dikkatleri üzerine çeken CHP lideri şimdi de İngiltere'ye gitme kararı aldı.

Gündem

23.01.2024, 19:56

Seçim öncesinde ABD'ye giderek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığına onay arayan Kılıçdaroğlu'nun kasım ayında gideceği ülkeyi, yanında götürdüğü gazetecilerden İsmail Saymaz açıkladı.

Saymaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kasım ayında İngiltere'ye gideceğini iddia etti.

AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme' çağrısı! AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme'... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞECEĞİ KİŞİ VE KURUMLARI AÇIKLADI

CHP'ye yakın gazeteci ziyarete ilişkin şu detayları paylaştı: Kılıçdaroğlu, bugün German Marshall Fund’u ziyaret edecek; ABD’de seçilmiş Türklerle, Dünya Bankası çalışanlarıyla, Türk öğrencilerle, kadın liderlerle sohbet edecek. Ve en son Türkiye Büyükelçi Murat Mercan ile görüşecek.

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya... Haberi Görüntüle

ABD'DE 8 SAAT KAYBOLMUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boston'daki temaslarının ardından uçağa binmek yerine kimseye haber vermeden siyah bir araca binerek kayıplara karışmış ve 8 saat boyunca kendisinden haber alınamamıştı. Kılıçdaroğlu'nun kaybolması ve Washington'a araçla gitmeyi tercih etmesi dikkatleri çekmişti.

Kılıçdaroğlu'nun New York ile Washington güzergahında kullandığı yolun üzerinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya eyaleti bulunuyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading