Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu güzellemesinde bugün! Fondaş Merdan Yanardağ 'peygamber soyundan' geliyor yalanını yineledi

Kılıçdaroğlu güzellemesinde bugün! Fondaş Merdan Yanardağ 'peygamber soyundan' geliyor yalanını yineledi

Seçimlere 46 gün kala muhalefette Altılı Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu güzellemeleri devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun Konya ziyareti sonrası 'Peygamber soyundan geliyor' söylemleri yeniden ortaya çıkarken bu defa bu açıklamayı yapan fondaş medya kanalı Tele 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ oldu. Yanardağ'ın açıklamaları sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına gidiyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan olurken Millet İttifakı krizlerlerin ardından tam mutabakata varamasa da aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu ilan etti.

23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı olacak? 23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU KONYA'YI ZİYARET ETTİ

Adaylığı netleşen Kılıçdaroğlu seçim turu kapsamında Konya'ya ziyarette bulundu. Konya'da büyük gafa imza atarak çok konuşulan ziyaretle alakalı bir değerlendirme de fondaş medya kanalı Tele 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'dan geldi. 

AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! Haberi Görüntüle

YILDIRIM KAYA'NIN SÖYLEMİNİ BU DEFA YANARDAĞ DİLE GETİRDİ

Yanardağ, daha önce CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya'nın da dile getirdiği ve çokça tartışılan Kılıçdaroğlu'nun Peygamber soyundan geldiği ifadelerini yineledi.

Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak mı? Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU PEYGAMBER SOYUNDAN GELİYOR

"Konyalılara hemşehrilerim diye seslendi." diyen Yanardağ, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

Biliyorsunuz Akşehir kendi soyunun geldiği Osmanlı'dan kalan secerelere göre, İstanbul Müftülüğü'nde de Kılıçdaroğlu'nun seceresi var. Çünkü ailesi Osmanlı'da önemli görevler üstlenmiş bir aile. Osmanlı'da kadılık yapmış, çeşitli görevlerde bulunmuş ve Peygamber soyundan geldikleri secereyle kayıtlı.

Yani karşımızda aslında Kılıçdaroğlu Peygamber soyundan gelen, Seyid kabul edilen Osmanlı'nın orijinal belgelerinde de kayıt altına alınmış biri.

Çok da mütevazı bir kişiliği var çok belli. Bugüne kadar hiç dillendirmedi. Kendisi dışında bu ortaya çıkartılınca 'Evet öyledir' dedi.

Seçimlere yakın birçok gafa imza atan Kılıçdaroğlu'nu parlatma çalışmaları fondaş medyanın asli görevi gibi duruyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading