Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kandil için ifade ettiği sözleri kırparak manipüle etti!

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kandil için ifade ettiği sözleri kırparak manipüle etti!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Milli İttifak'ın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kandil'deki teröristlere yönelik cümlelerini kırparak manipüle etmesine yönelik açıklama yaptı.

Gündem

23.01.2024, 20:49

Seçimlere sayılı günler kala  seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu süreçte Cumhurbaşkanı adayları ve partililer, yoğun bir tempodan  geçiyor. Sahada yapılan çalışmalar, sosyal medya ve televizyon ekranlarında da sürüyor. 

CHP'li İmamoğlu'nun İETT skandalının deşifre olmasının ardından ABB'de şüpheli yangın!... Haberi Görüntüle

"MANİPÜLE EDİLEN OLAYLAR TEK TEK ORTAYA ÇIKIYOR"

Yapılan dezenformasyonlara karşı ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı titizlikle bir çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.  Böylelikle manipüle edilen olaylar tek tek ortaya çıkmış oluyor. 

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu ne kadar, kaç TL reklam... Haberi Görüntüle

GENÇLERE SESLENDİ

Son olarak Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya paylaşımı ele alındı. Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımda gençlere seslenerek, "İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef." ifadelerini yer verdi. 

AK Parti'den 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi' açıklaması Haberi Görüntüle

AÇIKLAMALAR KESİLEREK PAYLAŞILDI


Yapılan paylaşımdaki videoda ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya mitingindeki ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kandil'i hedef alarak kullandığı ifadelerin söz konusu videoda kesildiği ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bu sözlerinden, "Kandil'den ne diyordu birisi..." kısmını keserek sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Survivor Yunus Emre baba olacaktı eşi Beria Özden'den kötü haber... Haberi Görüntüle

"KONUŞMA MANİPÜLE EDİLMİŞTİR"

Açıklamaların tamamı ise İletişim Başkanlığı tarafından şu ifadelerle paylaşıldı:Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verecekleri kastederek, 'Bunların bayrağı var mı? Bunların ezanı var mı? Bunların dini var mı?' dediği iddiası doğru değildir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında geçen, 'Kandil'den ne diyordu birisi...' ifadesi kasıtlı olarak kesilmiş, konuşma bağlamından koparılarak manipüle edilmiştir. Paylaşılan bölümün öncesi izlendiğinde, söz konusu ithamların Kandil'deki PKK'lı teröristlere yönelik olduğu açıkça görülmektedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi Şırnak'ta kaza geçirmişti: Bakan acı haberi... Haberi Görüntüle

AÇIKLAMALARIN TAMAMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PKK'nın elebaşları tarafından Kılıçdaroğlu'na yönelik destek açıklamalarına değindiği videoda şu ifadeler kullanıldı: Kandil'den ne diyordu birisi? Bunların bayrağı var mı? Bunların ezanı var mı? Bunların dini var mı? ne diyor? Bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu'na...

2 ayda 4 metro! Bakan Uraloğlu duyurdu: İstanbul'u trafik çilesinden... Haberi Görüntüle

"KANDİL'İ KORUMA ÇABASIYLA DÜŞTÜĞÜNÜZ DURUM DA UTANÇ VERİCİ" 


Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sert tepki gösterek şu açıklamada bulundu; 

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımızın Kandil için ifade ettiği sözleri manipüle ederek gençlere seslenmiş. Gençler, PKK terörünün yönetim merkezini kendileriyle özdeşleştiren birinin peşine takılmaz.

Evet Kemal Bey, “Olmadığını” fark etmeniz önemli bir gelişmedir ve Kandil’i koruma çabasıyla düştüğünüz durum da utanç verici bir haldir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading