Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu, canlı yayında adaylığını ilan etti: Bir de beni deneyin

Kılıçdaroğlu, canlı yayında adaylığını ilan etti: Bir de beni deneyin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında, 2023 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adaylığı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sivas'ta yerel bir televizyon kanalına konuk olan Kılıçdaroğlu, "'Bir bakalım, bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, o nasıl bir adam görelim bir' denmesi lazım." diyerek oy istedi.

Gündem

23.01.2024, 19:58

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal 58 yayında, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Bu sefer eminim, inanıyorum. Sivaslının oyu çanta keklik değil." diyen Kılıçdaroğlu, "Sivaslı gerçeklerin peşinde koşmak zorunda. Kim kendisini aldattıysa kusura bakma kardeşim diyecek. Ben sana her seferinde oy verdim, sen doğruları söylemedin diyecek." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Malatya'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Malatya'da ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

CANLI YAYINDA OY İSTEDİ

Canlı yayında oy isteyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu sefer eminim, inanıyorum. Sivaslının oyu çanta keklik değil. Sivaslı gerçeklerin peşinde koşmak zorunda. Kim kendisini aldattıysa kusura bakma kardeşim diyecek. Ben sana her seferinde oy verdim, sen doğruları söylemedin diyecek.

Bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, nasıl bir adam bir görelim. Verdiği sözün arkasında durur mu durmaz mı bir görelim. Gerçeği görmesi lazım, verilen sözün ne anlama geldiğini görmesi lazım. Afaki konuşmadan siyasetçinin kaçınması lazım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading