Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu Alparslan Kuytul'un yanında! Başörtülüler tarihte böyle zulüm görmemiş...

Kılıçdaroğlu Alparslan Kuytul'un yanında! Başörtülüler tarihte böyle zulüm görmemiş...

Başörtüsüne 'bez parçası' deyip yasakların kaldırılması kararını Anayasa Mahkemesi'ne taşıyan Kemal Kılıçdaroğlu, bolca danışman tuttuğu FETÖ'den sonra Kuytulculara merak sardı.

Gündem

01.02.2024, 19:57

FETÖ üyesi danışman rekorunu elinde bulunduran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez yeni bir örgüte göz kırpıyor. Kılıçdaroğlu, Türkiye'de geniş bir kesim tarafından nefretle anılan Alparslan Kuytul ile müridlerine destek verdi. 

Adana'da yasadışı eylemleri sırasında 'Kuytulcular'ın polisin sert müdahalesine maruz kalması olayında Furkan Vakfı'nı haklı bulan Kılıçdaroğlu, AK Parti iktidarını 28 Şubat cuntasıyla bir tuttu. Geçmişte başörtüsü yasaklarına destek verişini ve başörtüsüne 'bez parçası' deyişini unutmuş görünen CHP Lideri, Meclis'teki grup toplantısında öyle sözler sarf etti ki sosyal medyada alay konusu haline geldi. İşte Kılıçdaroğlu'nun, Adana'daki Furkan Vakfı'nın lideri Alparslan Kuytul'un ifadeleriyle çok benzeşen o sözleri:

"Furkan Vakfı'nı seversiniz sevmezsiniz, yürüyüş yapmak istiyorlar. Orantısız güç kullanıldı. Cumhuriyet tarihinde ilk kez başörtülü kadınlar bu kadar ağır bir zulümle karşı karşıya kaldılar. Buradan onlara da söz veriyorum. İktidarımızda göreceksiniz, herkesin düşüncesine, inancına, kimliğine, yaşam tarzına saygı göstereceğiz."

Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne söylüyor? Bor insan sağlığına zararlı mı? Hangi gıdalarda bor var? Bor kansere yol açar mı? Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne... Haberi Görüntüle

BOĞAZİÇİ'Nİ STATÜKOYA TESLİM EDECEK

Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi'nde bir yılı aşkın süredir eylem yapan ve bahçede bekleşirken maaş alan hocalara destek vermeyi de ihmal etmedi. İktidara gelirlerse Boğaziçi Üniversitesi'ni 'eskiye döndüreceğini', okulda açılmış yeni fakülteleri kapatacağını, bu kurumlara atanan yöneticileri geldikleri yerlere göndereceğini ileri süren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Bütün yeni açtıkları fakülteleri , programları iktidara geldiğimizde tamamıyla kapatacağız. Boğaziçi Üniversitesi gerçek anlamda Boğaziçi Üniversitesi olacak. Haksız hukuksuz bir şekilde belli makamlara gelenlerin de görevlerine son vereceğiz kardeşim. Eski yerlerinize tıpış tıpış gideceksiniz. Burası sıradan bir okul değil burası Türkiye'nin göz nuru Boğaziçi Üniversitesi diyeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading