Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu Akşener'in yerini hızlı doldurdu! Sol marjinal örgütleri masaya oturtmaya çalışıyor

Kılıçdaroğlu Akşener'in yerini hızlı doldurdu! Sol marjinal örgütleri masaya oturtmaya çalışıyor

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Altılı masayı dağıtmasının ardından Kılıçdaroğlu, Akşener'in yerini hemen doldurma çalışmalarına başladı. Kılıçdaroğlu, ortaya çıkan boşluğu HDP ve sol blok ile doldurmaya çalışıyor. Bu kapsamda bir dizi görüşme yapan Kılıçdaroğlu son olarak CHP MYK'yı topluyor.

Gündem

23.01.2024, 20:31

CHP ile İYİ Parti arasında artan gerilim sonrası Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına rest çekerek Altılı masayı dağıttı. 

Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan kimdir? Şakir Öner Günhan kaç yaşında vefat etti? Şakir Öner Günhan... Haberi Görüntüle

ALTILI MASAYI DAĞITTI 

Akşener, Altılı masanın artık millet iradesinin kararlarını yansıtmadığını belirterek Yavaş ve İmamoğlu'na adaylık çağrısında bulundu. 

Kılıçdaroğlu, TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ı ziyaret etmek için geldiği TBMM'de görüşme sonrası makam odasına geçti. Kılıçdaroğlu daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'YOLA DEVAM EDİYORUZ' MESAJI

Yaşanan gelişmeler sonrası konuşan Kılıçdaroğlu ise, 'Hiç meraklanmayın bütün taşlar yerine oturacak. Yolumuza devam ediyoruz.' diye konuştu. 

Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NDAN AŞIRI SOL PARTİLERE ARDI ARDINA ZİYARETLER 

Diğer yandan Kılıçdaroğlu, Akşener'in yerini doldurmak için bir dizi görüşmede bulundu. Kılıçdaroğlu SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen'i ziyaret etti. Yapılan görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti. 

Kılıçdaroğlu daha sonra ise Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ile bir araya geldi. 

TBMM'de gerçekleşen görüşmede Kılıçdaroğlu'na genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay eşlik etti. 

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın heyetinde ise TİP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ergün ile TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık yer aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ'NİN YERİNİ DOLDURMAYA ÇALIŞIYOR 

Basına kapalı gerçekleşen görüşne yaklaşık 40 dakika sürerken Kılıçdaroğlu görüşmenin ardından TBMM'deki makamına geçti. 

Kılıçdaroğlu'nun aşırı sol partiler ile yaptığı ardı ardına görüşmeler İYİ Parti'nin yerini doldurmak için çalışma yaptığı şeklinde yorumlandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading