Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Kemal Kılıçdaroğlu Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ı dilinden düşürmüyor

Kemal Kılıçdaroğlu Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ı dilinden düşürmüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı azmettiricisi Osman Kavala ve terör örgütü PKK ile organik bağı olan Selahattin Demirtaş için bir tepki daha gösterdi. “AİHM kararlarına rağmen içerdeler” diyen CHP lideri, yargının bağımsız olmadığını iddia etti.

Gündem

23.01.2024, 19:38

Sözcü’den Ruhat Mengi’ye konuşan Kılıçdaroğlu, Osman Kavala ve terör örgütü destekçisi Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istedi.

Mengi’nin “Gerçekte var olmayan bir suçlamayla ‘28 Şubat darbesi’ denilerek tutuklanan generallerden emekli Orgeneral Çevik Bir rahatsızlığı nedeniyle serbest bırakıldı, diğer generaller de hasta ve ileri yaştalar, onların da bırakılması gerekmez miydi?” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, şu cevabı verdi:

Çarşaflı kadına çirkin saldırı! İstanbul'da tepki çeken görüntüler: Dini değerlere... Haberi Görüntüle

"SELAHATTİN DEMİRTAŞ DA BIRAKILIR"

“Bırakılır, hepsi bırakılır. Sadece onlar da değil, Osman Kavala, Selahattin Demirtaş için AİHM kararları çıkmasına rağmen onlar da içerdeler, Türkiye'de hukuk yok zaten, hukuk yok. 85 yaşındaki insan hapse atılır mı Allah aşkına? Kenan Evren gerçek darbe yapmasına rağmen evinde hapis vermişlerdi, bu generallere neden aynı hak tanınmıyor?

Yargı ülkede bağımsız değil, yargı bağımsız olsa bu rezaletlerin hiçbiri olmaz zaten, yargı bağımsız olsa 80-85 yaşındaki insanlara en kötü ihtimalle ev hapsi verilirdi ama talimatla dava açılıyor, talimatla hapis cezası veriliyor, Anayasa Mahkemesi kararını uygulamayan adam terfi ettiriliyor, AİHM kararını uygulamayan adam terfi ettiriliyor.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading