Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal cevap! Bay Kemal terörist cenazesine katılan o ismi böyle savundu

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal cevap! Bay Kemal terörist cenazesine katılan o ismi böyle savundu

Youtube'da yayınlanan Babala TV'ye konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu bir seyircinin Sezgin Tanrıkulu'nun terörist cenazesine katılması ile ilgili sorusuna skandal cevap verdi. Kılıçdaroğlu bu soruya bir dizi yalan sıralayarak Sezgin Tanrıkulu'nu aklamaya çalıştı.

Gündem

29.01.2024, 19:36

FETÖ, PKK ve 7'li masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu dün yayınlanan Babala TV programına katıldı. Format gereği Kılıçdaroğlu'na muhaliflerin katılacağı programda salonun yüzde 90'ına yakının CHP olması dikkatlerden kaçmadı. 

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na ilişkin kendisine yöneltilen soruya yanıt verdi. Tanrıkulu'nun terör örgütü PKK ile bir alakasının olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Terör örgütünün en etkin olduğu dönemlerde terör örgütüne karşı davrandı. Terör örgütüne karşı çıkan kişidir. Bunu bilmenizi isterim." ifadelerini kullandı.

Çanakkale açıklarında göçmen botu battı! 5'i çocuk 21 kişi hayatını... Haberi Görüntüle

KİM BU SEZGİN TANRIKULU

PKK ve HDP'ye yakınlığıyla bilinen Sezgin Tanrıkulu, PKK'nin kurulduğu Fis köyünde mesaj yayınlayarak destek çağrısı yapmıştı.

Önemli noktalardaki tesislerin yabancılara satışı için artık MİT ve Genelkurmay'ın... Haberi Görüntüle

PKK'NIN KURULDUĞU KÖYDEN SELAM

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın kurulduğu Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Fis köyüne giden Sezgin Tanrıkulu, burada yayınladığı mesajda PKK'ya HDP'ye mesaj verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tanrıkulu, "Çocukluğumdan beri hiç ihmal etmediğim Fis köyündeyim." notunu düşmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading