Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan FETÖ'ye selam: Örgütün bahar söylemini tekrarladı!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan FETÖ'ye selam: Örgütün bahar söylemini tekrarladı!

Türkiye, 14 Mayıs seçimlerine adım adım yol alırken Yedili Masa'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu KHK'lılara verdiği vaatlerle FETÖ'ye selam çakmaya devam ediyor.

Gündem

23.01.2024, 20:51

Sakarya'da düzenlenen mitingde konuşma yapan HDP ve PKK'nın yanında altılı koalisyonun da Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamalarla FETÖ'cülerin umudu olmaya devam etti.

"KHK'lılar güneşli günleri istiyor. Onlara barışı ve baharı getireceğim. Hem güneşi, hem baharı hem çiçekleri olacak" ifadelerini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasında kullandığı bahar teması geçtiğimiz dönemde teröristbaşı Fetullah Gülen ve FETÖ'cü firari Emre Uslu tarafından da sık sık kullanılmıştı.

Örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in konuşmasında "Bahar" vurgusu yapması dikkat çekmişti. Teröristbaşı Gülen'in bahar göndermesi yaptığı konuşmada "Güller, çiçekler çığlık çığlık nâralar atıp gamzeler çakınca, onların sesleri kesilir, büyüleri bozulur ve tıpkı hazan yemiş yapraklar gibi sağa-sola savrulur dururlar." ve "Hayat boyu sesleri-solukları bahar içindir." ifadelerini kullanmıştı.

Firari FETÖ'cü Emre Uslu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hazan olur, ayaz vurur, soğuk keser sonra bahar gelir 1000 ışkın boy verir. Nuh tufanı bile bitirememiş hayatı. Enseyi karartmayın." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading