Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kazananların TOGG heyecanı: Çok gurur verici

Kazananların TOGG heyecanı: Çok gurur verici

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un T10X modeli için geçtiğimiz akşam yapılan çekiliş sonucu 20 bin talihli belli oldu. Talihliler arasında Togg heyecanı da başladı. Togg'u almaya hak kazanan 49 yaşındaki Halil Hakan Koç, ''Yerli ve milli otomobilimizi kullanacağım için çok heyecanlı ve mutluyum” dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Yerli ve milli otomobil Togg'da ön sipariş süreci sona ererek katılım sağlayan 177 bin kişi arasından 20 bin talihli geçtiğimiz akşam çekilişle belirlendi.

MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan kritik zirve! ABD Temsilciler Meclisi üyeleri... Haberi Görüntüle

2444 NUMARALI TALİHLİ KİŞİ HAKAN KOÇ OLDU

Samsun’da da TOGG’un C-SUV T10X’in uzun menzilli otomobilini almak için başvuran talihli Halil Hakan Koç, Türkiye’deki yerli otomobil almaya hak kazanan ’2444’ numaralı kişi oldu.

Yerli otomobili kullanmak için sabırsızlanan Koç, yakın zamanda sürmeye başlayacağı elektrikli otomobili Samsun’da sergilendiği meydanda bir kez daha inceleyerek, duygularını paylaştı.

İkinci ara tatil ne zaman başlayacak, kaç gün olacak? Nisan... Haberi Görüntüle

GURUR VERİCİ BİR DURUM

Heyecan, gurur ve mutluluğu bir arada yaşadığını ifade eden gayrimenkul işiyle uğraşan talihli Halil Hakan Koç, “Mutluyum. Yerli otomobilimizin bana çıkması gurur verici bir durum. Çok heyecanlıyım. Yerli ve milli otomobilimizi kullanacağım. TOGG, Samsun’da sergilenmeye başladığında gelip incelemiştik. Geçen hafta arabayı almak için başvurduk ve ‘inşallah çıkar’ dedik. Rabbim nasip eyledi ve otomobilin çıktığı talihliler arasında yer aldım. Rabbim yerli otomobilimizi kazasız, belasız sürmeyi tüm milletimize nasip etsin” diye konuştu

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading