Yandex Metrica

Kayseri'de işçi servis midibüsü şarampole devrildi: 25 yaralı var

Kayseri'de işçi servis midibüsü şarampole devrildi: 25 yaralı var

Kayseri'de meydana gelen korkunç kazada işçileri taşıyan midibüs takla atarak şarampole devrildi. Kayseri'deki kazada 3'ü ağır, 25 kişi yaralandı.

Gündem

23.01.2024, 20:22

Kayseri'de bu sabah saatlerinde Melikgazi ilçesi İnecik Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda korkunç bir kaza meydana geldi.

Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav yapılacak ÖSYM? Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav... Haberi Görüntüle

25 KİŞİ YARALANDI

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikaya işçi taşıyan Ergün Öztürk yönetimindeki midibüsün şoförü yağışlı havanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Midibüs, takla atıp şarampole devrildi. Korkunç kazada, şoför ile 24 işçi yaralandı.

Zeynel Abidin Okul kimdir? AK Parti İBB Grup Başkanvekili kim? Zeynel Abidin Okul kimdir? AK Parti İBB Grup Başkanvekili kim? Haberi Görüntüle

YARALILARDAN ÜÇÜNÜN DURUMU AĞIR

Polis ve sağlık ekipleri, çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine intikal etti. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İlk müdahalenin ardından yaralılar, kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading