Yandex Metrica

Kaybolan tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker'den acı haber

Kaybolan tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker'den acı haber

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde bayramın ilk günü kaybolan tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker, ölü bulundu.

Gündem

23.01.2024, 21:57

Ankara'da Pursaklar ilçesinde dedesinin dağlık alana kaçan kurbanlık koyununu yakalamak için peşinden giden ve daha sonra hiçbir şekilde haber alınamayan tıp öğrencisi Onur Eker'in (20) cansız bedenine ulaşıldı.

Kurban Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi 2024? Bayram köprüler ve otoyollar bedava mı? 16-19 Haziran 2024 Bayramda otobüs, metrobüs, metro, Marmaray toplu taşıma ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi 2024? Bayram köprüler ve... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi olan Onur Eker, Kurban Bayramı tatili için annesi ile beraber ilçeye bağlı Yeşilova Mahallesi'nde oturan dedesi Zühtü Erdoğan'ın (65) yanına geldi. Onur ve dedesi, bayramın ilk günü öğle saatlerinde kurbanlık koyunu kesmek için ahırdan çıkardı. Bu esnada koyun ellerinden kaçtı. Onur ve dedesi, dağlık alana doğru kaçan koyunun peşinden gitti. Zühtü Erdoğan, geri dönüp kamyonetini alarak farklı bir yoldan gidip koyunun önüne geçmek istedi. Onur ise dağlık alanda koyun ile beraber kaybolmuştu.

Zühtü Erdoğan, yakınları ile gerçekleştirdiği aramadan herhangi bir sonuç alamayınca polis ve jandarma ekiplerine haber verdi. Polis ve jandarma gece geç saatlere kadar bölgede arama yaptı fakat Onur Eker’e dair herhangi bir ize rastlamamıştı. Ancak bugün 20 yaşındaki Onur Eker’den acı haber geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading