Yandex Metrica

Katar Mehmetçik'e emanet! TSK FIFA 2022 Dünya Kupası'nı nükleer ve kimyasal tehditten koruyor

Katar Mehmetçik'e emanet! TSK FIFA 2022 Dünya Kupası'nı nükleer ve kimyasal tehditten koruyor

Katar Mehmetçik'e emanet! TSK FIFA 2022 Dünya Kupası'nı nükleer ve kimyasal tehditten koruyor. Meclis'ten geçen tezkere ile Katar'da görev alan Türk Silahlı Kuvvetleri, her türlü kimyasal, biyolojik ve nükleer saldırıya karşı 24 saat görev yapıyor.

Gündem

23.01.2024, 20:05

Türk Silahlı Kuvvetleri Katar'da FIFA Dünya Kupası'nın güvenliğini sağlıyor. Katarın başkenti Doha'daki askeri üsse konuşlanan Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) Savunma Bölüğü nükleer ve kimyasal tehdide karşı 24 saat görev yapıyor. 

Son dakika... Türk Hava Yolları İstanbul-Tahran ve İstanbul-İsfahan uçaklarını Türk hava sahasından çıkmadan geri çağırdı Son dakika... Türk Hava Yolları İstanbul-Tahran ve İstanbul-İsfahan uçaklarını Türk... Haberi Görüntüle

MEHMMETÇİK TEYAKKUZDA 

Yerli ve milli imkanlarla  üretilen KBRN Savunma Bölüğü, envanterindeki ekipmanlarla her türlü kimyasal, biyolojik ve nükleer saldırıya karşu 24  saat görev yapıyor. 

Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? KDV yüzde kaç olacak? Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? KDV yüzde kaç... Haberi Görüntüle

ACİL DURUMLARA HAZIR

Her türlü imkan ve kabiliyete sahip KBRN Savunma Bölüğü, olası bir acil duruma hazırlanmaya yönelik çeşitli senaryoları çalışıyor.

Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125. bölüm bugün mü? Kardeşlerim yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Kardeşlerim 125.... Haberi Görüntüle

TEZKERE İLE KATAR'A GİTMİŞTİ

Katar hükümeti, dost ve müttefik ülkelerden silahlı kuvvetlere ait unsurlarla organizasyonun güvenliğine katkıda bulunmalarını talep etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Meclis'e gönderilen tezkerenin kabul edilmesinin ardından TCG Burgazada Katar'a giderek FIFA 2022 Dünya Kupası kapsamında göreve başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading