Yandex Metrica

Katar'ın yardımları hız kesmiyor! İskenderun'a 522 konteyner daha geldi

Katar'ın yardımları hız kesmiyor! İskenderun'a 522 konteyner daha geldi

6 Şubat'ta meydana gelen depremin ilk gününden itibaren desteğini sürdüren Katar Hükümeti tarafından depremzedeler için gönderilen 522 yaşam konteynerini taşıyan MSC Grup'a ait gemi İskenderun ilçesindeki Assan Limanı'na geldi.

Gündem

23.01.2024, 20:34

Türkiye'de 11 ili derinden etkileyen depremler için dünyanın dört bir yanından konteyner yardımları devam ediyor. Katar Hükümeti tarafından depremzedeler için gönderilen 522 yaşam konteynerini taşıyan MSC Grup'a ait gemi Hatay'ın İskenderun ilçesine ulaştı. 

X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir: Peki X kapanırsa kullanıcı hesapları silinir mi? X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir:... Haberi Görüntüle

AFAD'A TESLİM EDİLDİ

MSC Grup'tan yapılan açıklamaya göre, konteynerleri taşıyan "MSC Caledonia II" gemisini limanda, MSC Mersin Bölge Müdürü Uğur Tosuner ile MSC Liman Acente Müdürü Şahin Temur tarafından  karşıladı. Yaşam konteynerleri limana indirildikten sonra ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere AFAD'a teslim edildi.

Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Haberi Görüntüle

2022 DÜNYA KUPASINDA KULLANILDI

2022 Dünya Kupası'nda da  kullanılan 18 metrekarelik konteynerlerde, banyo, tuvalet, buzdolabı, ısıtma ve soğutma sistemi, çalışma masası, sandalye ve yatak bulunduğu ifade edildi. 

Açıklamada, MSC Grup'un, depremzedeler için 5 bin adet konteyner tahsisi, 800 depremzedeye ev sahipliği yapan MSC Aurelia gemisi ve yardım malzemelerinin taşınmasında verdiği destekler ile yaraların sarılmasına katkı sağlamaya devam ettiği belirtidli. 

Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden giriş yapamıyorum? Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden... Haberi Görüntüle

SEVKLER 12 ŞUBAT'TA BAŞLADI 

Katar Dışişleri Bakanlığının Türkiye ve Suriye'de deprem felaketinden etkilenen bölgelere yönelik yardım çalışmaları kapsamında göndereceğini açıkladığı 10 bin konteynerın sevkine 12 Şubat'ta başlanmış ve konteynerlerin bir bölümü Türkiye'ye ulaşmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading