Yandex Metrica

Katar deprem bölgesine yardımlarını sürdürüyor! İki gemi İskenderun limanına yanaştı

Katar deprem bölgesine yardımlarını sürdürüyor! İki gemi İskenderun limanına yanaştı

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası bölgede yaralar sarılmaya çalışılırken dost ülke Katar depremin ilk gününden beri yardımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda iki yardım gemisi daha Katar'dan yola çıkarak İskenderun Limanı'na ulaştı. 2 yardım gemisinde toplan 794 konteyner var ve tahliyeye başlandı.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası devlet tüm kurum ve kuruluşlarıyla bölgede yaraları sarmaya çalışıyor. 

Dost ve kardeş ülke Katar da deprem felaketinin ilk anından itibaren bölgede yardımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda konteyner kent kurulumu için 794 konteyner gönderen Katar'ın 2 yardım gemisi İskenderun limanına yanaşarak tahliyeye başladı. 

İş arayanlar dikkat! 81 ilde 1608 personel alımı olacak: Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? İş arayanlar dikkat! 81 ilde 1608 personel alımı olacak: Başvurular... Haberi Görüntüle

794 KONTEYNERİ TAŞIYAN 2 GEMİ  İSKENDERUN LİMANI'NA YANAŞTI

Denizcilik Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından Katar'dan gelen yardım gemilerinin son durumunu paylaştı.

Denizcilik Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Katar'dan yola çıkan iki gemi, toplam 794 adet yaşam konteyneri yükleri ile İskenderun Tosyalı 2 ve İskenderun Atakaş Limanlarına yanaşarak tahliyeye başladı. Bölgedeki tüm vatandaşlarımıza sıcak bir yuva temin etmek için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. #BirlikteAşacağız" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading