Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kasapoğlu'ndan, İmamoğlu'na İETT tepkisi: 9 gün önceki talep için mizansene gerek yoktu

Kasapoğlu'ndan, İmamoğlu'na İETT tepkisi: 9 gün önceki talep için mizansene gerek yoktu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, İBB Başkanı İmamoğlu'nun İstanbul Kanuni Sultan Süleyman KYK yurdunda kalan öğrencilerin düzenlediği protestonun ardından İETT otobüs seferlerinin arttırıldığına dair paylaşımı alıntılayarak, “9 gün önce İBB’ye ilettiğimiz otobüs seferlerinin artırılması talebini yerine getirmek için mizansene gerek yoktu” dedi.

Gündem

02.03.2024, 23:11

Bakan Mehmet Kasapoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Göreviniz olan otobüs ve aydınlatma hizmetlerini geç de olsa yerine getirmeniz sevindirici. Ancak, 9 gün önce İBB’ye ilettiğimiz otobüs seferlerinin artırılması talebini yerine getirmek için mizansene gerek yoktu.”

Aksesuar, saat, cep telefonuyla kabine girilir mi? 2024 Oy kullanırken... Haberi Görüntüle

TALEP DİLEKÇESİNİ DE PAYLAŞTI

Kasapoğlu paylaşımında, İstanbul Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden, 11 Ekim 2021’de İBB’ye gönderilen, yurt öğrencilerinin ulaşımına ilişkin talep dilekçesine de yer verdi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Bir suç örgütü daha çökertildi! MAHZEN-19 ile... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU’NUN AÇIKLAMASI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ise talepleri nedeniyle dün eylem gerçekleştiren öğrencilerle ilgili yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Dün gece haklı talepleri için eylem yapan Kanuni Sultan Süleyman KYK yurdu öğrencilere söz vermiştim. Bugün; Ücretsiz internet sağladık, İETT otobüs seferleri artırıldı, Güvenlik için yola kamera ve aydınlatma çalışması yapılacak, Zabıta ekiplerimiz de kontrolde olacaklar.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading