Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Karot testi başvurusu nasıl yapılır? Karot testi ne kadar, kaç TL?

Karot testi başvurusu nasıl yapılır? Karot testi ne kadar, kaç TL?

Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetlerindeki depremler sonrasında birçok vatandaş oturdukları binaların sağlam olup olmadığını öğrenmek istiyor. Binaların sağlam olup olmadığını ise karot testi yapılarak öğrenmek mümkün. Peki, Karot testi başvurusu nasıl yapılır? Karot testi ne kadar, kaç TL?

Gündem

20.03.2024, 17:03

Asrın felaketi olarak nitelenen ve tüm Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında milyonlarca vatandaş oturdukları binalarının sağlam olup olmadığını öğrenmek için arama motorlarına> karot testi ile alakalı sorulara yanıt arıyor. Özellikle, Karot testi başvurusu nasıl yapılır? Karot testi ne kadar, kaç TL? gibi soruları sıkça araştırılıyor. Ayrıca bu testin ücretsiz olup olmadığı da merak konusu oldu. Bizde sizler için bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını haberimizde derledik. 

Ay Tutulması Türkiye'den izlenebilir mi 2024? Ay Tutulması hangi gün,... Haberi Görüntüle

Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede oy kullanacak 31 Mart 2024? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

KAROT TESTİ NE KADAR, KAÇ TL?

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Genel Başkanı Tayfun Gücenmez, Fiyatların geçtiğimiz yıla kıyasla yükseldiğini belirterek, “Fiyatlar daire başına 1.500-2 bin lira düzeyinde. Riskli yapı tespitinin geçen yılki fiyatları yaklaşık 750 lira ile bin lira civarındaydı” açıklamasında bulundu.

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a sert sözler: 'Ev kölesi olmuştur' Haberi Görüntüle

2024 MARDİN-ÖMERLİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Ömerli'de hangi... Haberi Görüntüle

KAROT TESTİ ÜCRETSİZ Mİ?

Karot testi ücretsiz mi? Karot testi ücreti bölgenin nerede olduğuna ve bina büyüklüğüne göre değişkenlik gösterebiliyor. Fakat belediyelerde ücretsiz şekilde karot testi yaptırabiliyorsunuz.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading