Yandex Metrica

Karkamış'taki hain saldırıda hayatını kaybetmişti! 5 yaşındaki Hasan son yolculuğuna uğurlandı

Karkamış'taki hain saldırıda hayatını kaybetmişti! 5 yaşındaki Hasan son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen roket saldırısında hayatını kaybeden 5 yaşındaki Hasan Karataş son yolculuğuna uğurlandı.

Gündem

23.01.2024, 20:05

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde hain terör örgütü PKK tarafından düzenlenen roket saldırısında hayatını kaybeden 5 yaşındaki Hasan Karataş'ın cenazesi toprağa verildi. 

TFF olağanüstü seçime mi gidiyor? Fenerbahçe ve Beşiktaş TFF'yi erken seçime mi gönderecek? TFF olağanüstü seçime mi gidiyor? Fenerbahçe ve Beşiktaş TFF'yi erken... Haberi Görüntüle

HAİN SALDIRIDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ 

5 yaşındaki Hasan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından Karanfil Mahallesi'ne getirildi. Bu sırada Karataş'ın annesi Dilan ve babası Zeki Karataş ile 3 kardeşi tabuta sarılarak ağladı. 

Bahçeli: Sokakları savaş alanına çevirenler demokrasi celladıdır Bahçeli: Sokakları savaş alanına çevirenler demokrasi celladıdır Haberi Görüntüle

TOPRAĞA VERİLDİ 

Mahalle meydanında Gaziantep İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası helallik alınan küçük çocuğun cenazesi omuzlarda taşınarak Karanfil Mahallesi'nde toprağa verildi. 

Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

MAHİR POLAT'IN YEĞENİYDİ

Cenaze törenine Gaziantep Valisi Davut Gül, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti milletvekilleri Mehmet Ali Şahin, Mehmet Erdoğan, CHP milletvekilleri Bayram Yılmazkaya, Mahir Polat ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Haberi Görüntüle

BABASI GİBİ TIR ŞOFÖRÜ OLMAYI HAYAL EDİYORDU

Diğer yandan anne Dilan Karataş oğlu Hasan'a doyamadını söyledi. Eşi Zeki Karataş'ın tırlarının da olduğunu ve hayatının önemli bölümünü yollarda geçirdiğini anlatan Dilan Karataş oğlunun da babası gibi tır şoförü olmayı hayal ettiğini belirtti. 

Anne Dilan Karataş şu ifadelere yer verdi: 

Oğlum, 'Baba tır şoförü olacağım' derdi. Ben de 'Yok annem, sen oku' derdim. Benim oğlum, kendi kendine kartondan kitaplık düzdü. Bütün kıyafeti dolapta kaldı. Sabah kalktı ekmeğe gitti, kamyonuyla oynadı. Babasından akülü araba istedi. Ciğerim yandı. Yavruma bunu yapanların, yaşattıklarını yanına koymasın. Yavrumu benden aldılar, karşılığını misliyle versinler. Ciğerimi yaktılar benim yavrumu benden aldılar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading