Yandex Metrica
SON DAKİKA
Karayılan'ın özel adamı öldürülmüştü! Lüks villa ve Maserati otomobil kiralamış

Karayılan'ın özel adamı öldürülmüştü! Lüks villa ve Maserati otomobil kiralamış

Geçtiğimiz günlerde Ağrı'da öldürülen teröristlerin Murat Karayılan'ın özel adamı olduğu öğrenilmişti. Öldürülen teröristlerden Ulaş Kaya'nın dikkat çekmemek için lüks villa ve Maserati marka otomobil kiraladığı ortaya çıktı.

Gündem

08.02.2024, 19:23

İçişleri Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde Ağrı Dağı Karabulak kırsalında 2 terör örgütü PKK/KCK mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirmişti. Örgüt mensuplarının üzerlerinde ve sırt çantalarında yapılan aramada 2 piyade tüfeği ele geçirilmişti.

Sucudaki ses yalıtımlı odada cinsel istismar dehşetinde ifadeler ortaya çıktı!... Haberi Görüntüle

PKK ELEBAŞILARINDAN MURAT KARAYILAN'IN ÖZEL GÖREV VERDİĞİ 2 TERÖRİST

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda terör örgütü PKK elebaşılarından Murat Karayılan'ın görevlendirdiği 2 teröristin Ağrı Doğubayazıt'ta etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı. Bakan Soylu, "Emniyet İstihbarat, PÖH ve Jandarmadaki kahramanlarımıza tebrikler. Amerika yakında Karayılan için de bir taziye yayınlayacak, meraklanmasın. Şehit Emre Dokumacı, kanın yerde kalmadı. Ruhun şad, makamın ali olsun. Allah bizi, şehitlerimize mahcup etmesin." ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhsin Yazıcıoğlu mesajı Haberi Görüntüle

DİKKAT ÇEKMEMEK İÇİN VİLLA VE MESARATİ KİRALAMIŞ

Geçtiğimiz günlerde Ağrı'da öldürülen teröristlerin Murat Karayılan'ın özel adamı olduğu öğrenildi. Öldürülen teröristlerden Ulaş Kaya'nın dikkat çekmemek için lüks villa ve Maserati marka otomobil kiraladığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading