Yandex Metrica

Karamollaoğlu çılgına döndü: Fatih Erbakan'a resmen hakaret etti

Karamollaoğlu çılgına döndü: Fatih Erbakan'a resmen hakaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Cumhur İttifakı'na katılma gerekçeleri Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu çılgına çevirdi. Fatih Erbakan'a hakaretler yağdıran Karamollaoğlu tepki çekti.

Gündem

23.02.2024, 12:20

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Cumhur İttifakı'na katılma gerekçeleri hakkındaki açıklaması Altılı Masa üyesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu çılgına çevirdi. Karamollaoğlu, KRT TV'de katıldığı bir programda Fatih Erbakan'a hakaretler yağdırdı. 

Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Haberi Görüntüle

KARAMOLLAOĞLU'NU ÇILGINA ÇEVİREN SÖZLER

Fatih Erbakan, Cumhur İttifakına katılmalarına ilişkin şu şekilde konuşmuştu:

Karşı blokta sol, komünist, sosyalist, ateist fraksiyonların bir araya geldiklerini görmemiz. FETÖ ve PKK'nın desteğini görmemiz nedeniyle karşı bloğun kazanmasına vesile olmak istemedik.

23 Nisan Bursa Nil Karaibrahimgil konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? 23 Nisan Bursa Nil Karaibrahimgil konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

FATİH ERBAKAN'A RESMEN HAKARET ETTİ

Karamollaoğlu ise Fatih Erbakan'ı üç kağıtçılıkla suçladı ve şu ifadeleri kullandı: 

Saçmalıyor. Bu kadar saçmalık olmaz. Kim Milli Görüş gömleğini çıkardı da siyonist gömleğini giydi. Biraz insaf et. Fatih'in bir tecrübesi yok. Cahilliğe bakın! Erbakan Hoca ilk koalisyonun SHP ile kurdu. Ne oldu da 2 gün içerisinde birden bire değişti. Bu konuda fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çamur atmak haddine değil. Terbiyesini kuşanması lazım. Niye babasının kurduğu partiyi terk etti. Adına Yeniden Refah dedi. Yeniden Refah ismini alamaz normalde. Neden aldı! Cumhurbaşkanı ona o toleransı gösterdi. Bu kadar üç kağıtçılık olacak siz kendinizi korumaya çalışacaksınız. Bu gerçekçi olmaz. 

Karamollaoğlu, Fatih Erbakan'ın Saadet Partisi'nden neden ayrıldığına ilişkin soruya ise "O konuya girmeyim ama bunun hesabını veremez. Bu doğrudan bu davaya ihanettir." şeklinde cevap verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading