Yandex Metrica

Karaismailoğlu: Afetin izini dahi bırakmayacağız

Karaismailoğlu: Afetin izini dahi bırakmayacağız

Bakan Adil Karaismailoğlu, Manavgat'a bağlı Sırtköy'de yangından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem

23.01.2024, 21:57

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yangınların yoğun olarak yaşandığı yerlerden biri olan Manavgat'a bağlı Sırtköy'de yangından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşları dinleyen Karaismailoğlu, ziyaretin ardından resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

"Yangından etkilenen Manavgat'a bağlı Sırtköy'de vatandaşlarımızın yanındayız. Yangından etkilenen bölgede devletimiz seferberlik halinde olağanüstü bir çalışma gerçekleştiriyor. Bölgede afetin en ufak bir izini dahi bırakmayacağız." 

Teröre BOZDOĞAN darbesi! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi Teröre BOZDOĞAN darbesi! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha... Haberi Görüntüle

MUHTAR KARAİSMAİLOĞLU'NU GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Manavgat'taki yangında dün mahalle etrafındaki büyük ormanlık alan ve üç evin yandığı Sırtköy'ün muhtarı Mehmet Çil, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun ziyaretinde, yaşananları anlatırken gözyaşlarını tutamadı.


öyde 3 evin yandığı, ancak evlerde yaşayanların Manavgat'taki çocuklarının evinde olduğunu anlatan muhtar Çil, "Göz göre göre geldi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading