Yandex Metrica

Karadeniz turunun faturası ağır oldu! İmamoğlu ekibinde kan kaybı

Karadeniz turunun faturası ağır oldu! İmamoğlu ekibinde kan kaybı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük Birimi’nin kaldırıldığı iddialarını doğruladı. İmamoğlu, Daha önce yine benim kararımla bir sözcülük makamı kurmayı uygun görmüştüm. Ama şuan gördüğüm ortamda sözcülük makamının birtakım verdiği sonuçlardan dolayı ve toplumun da buna gösterdiği refleksten bazen de ne yazık ki siyasi rakiplerimizin de bir dezenformasyon oluşturma çabasından dolayı ben sözcülük makamını kaldırdım. Şu anda böyle bir makam yok. Murat Bey de diğer işlerine devam ediyor" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:17

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki örtülü adaylık savaşında kriz tırmanıyor. 
Karadeniz turuyla ağır bir yara alan İmamoğlu'nun bu  durumunu fırsat bilen CHP yönetiminden kritik bir hamle geldi. 

Son dakika... Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan'a seyahat uyarısı Son dakika... Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan'a seyahat uyarısı Haberi Görüntüle

KARADENİZ TURU SONRASI KRİZ YARATACAK AÇIKLAMALAR SONLARI OLDU

Karadeniz turu esnasında Nagehan Alçı'yla fotoğraf veren İmamoğlu'na kendi cenahından gelen tepkilerin ardından İBB sözcüsü Murat Ongun'un '200-300 kişiler ciddiye almıyoruz' çıkışı sonrası İmamoğlu'nun 'vız gelir tırıs gider' sözleri gerilimi tırmandırmıştı.

Duruşmaya Selahattin Demirtaş'ta sanık sıfatıyla katıldı! 108 kişinin yargılandığı Kobani davasında yeni gelişme! Duruşmaya Selahattin Demirtaş'ta sanık sıfatıyla katıldı! 108 kişinin yargılandığı Kobani... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NA DESTEK BİTTİ

Bu sözlerin ardından birçok CHP'li isim şimdiki Atatürk olarak gördükleri İmamoğlu'na desteğini çekti.

Eski CHP Muğla İl Başkanı kazaya karıştı! Olay yerinden kaçan başkandan ilgnç ifade: Zihin yorgunluğu! Eski CHP Muğla İl Başkanı kazaya karıştı! Olay yerinden kaçan... Haberi Görüntüle

MURAT ONGUN'A FATURA KESİLDİ

Bu gelişmeler sonrası CHP yönetiminden kritik bir hamle geldi. CHP yönetimi direkt olarak Ekrem İmamoğlu'nu hedef almak yerine İBB Sözcüsü Murat Ongun'a faturayı kesti. Ongun görevden el çektirildi. Sözcülük birimi kapatıldı. Böylece Kılıçdaroğlu kendi seçmeninden gelen tepkileri azaltarak okları İmamoğlu ve Ongun'a çevirmiş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU DİRENİYOR

İmamoğlu bugün yaptığı açıklamada, sözcülük biriminin kaldırıldığını doğruladı. Ongun ile ilgili farklı bir görevlendirme yapılacağını ifade etti. İmamoğlu, "Daha önce yine benim kararımla bir sözcülük makamı kurmayı uygun görmüştüm. Ama şuan gördüğüm ortamda sözcülük makamının birtakım verdiği sonuçlardan dolayı ve toplumun da buna gösterdiği refleksten bazen de ne yazık ki siyasi rakiplerimizin de bir dezenformasyon oluşturma çabasından dolayı ben sözcülük makamını kaldırdım. Şu anda böyle bir makam yok. Murat Bey de diğer işlerine devam ediyor" ifadelerini kullandı.Ongun'un yeni görevinin ne olacağı ise şu anlık belli değil.

Bu açıklamayla birlikte Genel Merkezin Ongun'u tasfiye etmesine İmamoğlu'nun direndiği görülüyor. Adaylık krizinin İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında giderek tırmanacağa benziyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading