Yandex Metrica

Karadeniz sahilinde korkutan görüntü: İlk defa böyle birşey gördük

Karadeniz sahilinde korkutan görüntü: İlk defa böyle birşey gördük

Arnavutköy'ün Karaburun sahilinde korkutan bir görüntü meydana geldi. Denizin renginin kırmızıya döndüğünü gören vatandaşlar yetkililere haber verdi. Bölgede yaşayanlar, ''30 yıldır burada yaşıyoruz, burada yüzüyoruz, ilk defa böyle bir şey gördük'' diyerek şaşkınlıklarını dile getirdi. Renk değişiminin nedeni incelemelerin ardından kesinleşecek.

Gündem

02.03.2024, 03:31

Aranavutköy'ün Karaburun Sahili'nde ara ara deniz suyunun renginin turuncu ve kızıla döndüğü görüldü. Çevredekilerin denize boya döküldüğünü sanması üzerine yetkililer olay yrine geldi.

İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden mahkemeye verdi? İbrahim Tatlıses'in torunu Mert Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses torununu neden... Haberi Görüntüle

NUMUNELER TÜBİTAK ARAŞTIRMA MERKEZİ GEMİSİNE GÖNDERİLDİ

Denizden alınan numuneler TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi gemisine gönderildi.

Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi girdi? Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi... Haberi Görüntüle

ALG PATLAMASI OLABİLİR

Değişimin nedeni alg patlaması olarak tahmin edilirken kesin neden incelemenin ardından netleşecek. Turuncu ve kızıla dönen deniz suyu havadan görüntülendi.

Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Bakan Güler rotayı belirledi: Hedefimizde Gara ve Kandil var Haberi Görüntüle

ANALİZ SONUCUNDE NEDEN ORTAYA ÇIKACAK

Çevre Denetim Daire Başkanı Barış Ecevit Akgün, analizler sonucunda renk değişiminin nedenini açıklayacaklarını belirtti.

Akgün, "Denizden aldığımız numunelerin müsilaj, alg patlaması veya polen kaynaklı bir renk değişimi olup olmadığına ilişkin gerekli analizlerin yapılmasını sağlayacağız. Geçtiğimiz yıl görmüş olduğumuz müsilaj etken bakterisine benzemiyor. Polen veya alg patlamasından kaynaklı olabilir'' dedi.

Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan çıkarılsın Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan... Haberi Görüntüle

'İLK DEFA BÖYLE BİRŞEY GÖRDÜK'

30 yıldır Karaburun'da yaşadığını belirten Duygu Çiğdem "30 yıldır burada yaşıyoruz, burada yüzüyoruz, ilk defa böyle bir şey gördük. Sabah deniz tertemizdi şu an kırmızı. İlerde arıtma var, arıtma tesisinden dolayı mı bilmiyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading