Yandex Metrica
SON DAKİKA

Karadeniz gazında heyecan dorukta! Bakan Dönmez: Kara göründü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez sosyal medya hesabından Karadeniz gazına ilişkin heyecan veren bir paylaşım yaptı. "Kara göründü" ifadesini kullanan Dönmez, "Yerin 2.200 m. altında Türkiye'nin yeni enerji üssü yükseliyor" diyerek projede artık son virajların dönüldüğünü söyledi.

Gündem

23.01.2024, 19:55

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Twitter üzerinden Karadeniz gazı ile ilgili heyecan verici görüntüler paylaştı.

"TÜNELİN UCUNDAKİ IŞIK..."

Karadeniz gazında tünelin ucundaki ışığın belirdiğini duyuran Bakan Fatih Dönmez şu ifadeleri kullandı: "Takvim yaprakları bir bir azalırken, yerin 2 bin 200 m. altında Türkiye'nin yeni enerji üssü yükseliyor. Karadeniz gazında artık son virajları dönüyoruz. Kara göründü. Tünelin ucundaki ışık belirdi. Hedef 2023."

EVDE RAMAZAN PİDESİ NASIL YAPILIR? Evde ramazan pidesi yapma tarifi,... Haberi Görüntüle

TPAO'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Karadeniz gazını karaya ulaştırmak için çalışmalarını sürdüren Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Sakarya Gaz Sahası'nın tabanına çelik ekipman yerleştirme işlemlerine devam ediyor. TPAO'dan yapılan yazılı açıklamada, Kurumun, Karadeniz gazının karaya ulaştırılması için Filyos açıklarında deniz tabanına "çelikten bir şehir" kurduğu belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading