Yandex Metrica

Karadeniz'den bir müjde daha! Heyecanlandıran doğalgaz keşfini 'dörtte dört başarı' olarak duyurdu

Karadeniz'den bir müjde daha! Heyecanlandıran doğalgaz keşfini 'dörtte  dört başarı' olarak duyurdu

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile ortak olan Trillion Energy, Karadeniz'den yeni bir müjdeyi duyurdu. Güney Akçakoca Alt Havzası (SASB) sahasında potansiyel doğal gaz taşıtan bölge keşfettiğini açıkladı.

Gündem

06.03.2024, 23:01

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile ortak olan Trillion Energy, Karadeniz'deki yeni doğalgaz keşfini duyurdu. Müdeyi Trillion CEO’su Arthur Halleran verdi.

Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt: Terörle arasına mesafe koymazsa kaçınılmaz olur Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt:... Haberi Görüntüle

KARADENİZ'DEN YENİ DOĞALGAZ MÜJDESİ

Türkiye’nin Karadeniz açıklarında, Batı Akçakoca 1 kuyusunun sondajının ardından, Güney Akçakoca Alt Havzası (SASB) sahasında potansiyel doğal gaz taşıtan bölge keşfettiğini açıkladı.

Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne zaman 2024? Anadolu Üniversitesi (AÖF) final sınavı hangi tarihte? AÖF final ne... Haberi Görüntüle

DÖRTTE DÖRT BAŞARI

Sondaj çalışmalarında, 55m potansiyel doğal gaz barındıran bölge tespit edildiği kaydedilirken, Trillion CEO’su Arthur Halleran, söz konusu gelişmeyi Güney Akçakoca Alt Havzası’nda “dörtte dört başarı” olarak niteledi.

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih verdi! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih... Haberi Görüntüle

GAZ AKIŞ ORANLARINI VE KUYULARI BU AY SONUNDA ÜRETİME SOKMAYI PLANLIYORUZ

Halleran, “Gaz akış oranlarını ve kuyuları bu ay sonunda üretime sokmayı planlıyoruz. Güney Akçakoca 2, Gülüç 2 ve Batı Akçakoca 1 kuyuları, rezervleri değil, kaynak arayışlarını hedeflediğinden, Trillion bugüne kadar sondaj programıyla rezervleri önemli ölçüde artırdı” ifadelerini kullanırken, ay sonuna kadar güncel rezerv raporunu yayınlayacaklarını aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading