Yandex Metrica

Kanser aşısı çıktı mı? Kanser aşısı mı bulundu? Kanser aşısı ne zaman uygulanacak?

Kanser aşısı çıktı mı? Kanser aşısı mı bulundu? Kanser aşısı ne zaman uygulanacak?

Kanser aşısı ile ilgili gelişmeler meydana geldi. Uğur Şahin ve Özlem Türeci başkanlığında bir ekip, kanser aşısı ile ilgili çalışmalar yapıyor. Kanser aşısıyla ilgili açıklamalar yapıldı. Korona virüs salgını sırasında Uğur Şahin ve Özlem Türeci Biontech aşısını geliştirmişti. Peki kanser aşısı çıktı mı? Kanser aşısı mı bulundu? Kanser aşısı ne zaman uygulanacak?

Gündem

25.02.2024, 16:36

Prof. Dr. Uğur Şahin ve Prof. Dr. Özlem Türeci başkanlığında bir ekip yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Pankreas kanseri için yürütülen çalışmalarsa mRNA teknolojisine sahip aşı için olumlu sonuç elde edildiği bilgisi verildi. Peki kanser aşısı çıktı mı? Kanser aşısı mı bulundu? Kanser aşısı ne zaman uygulanacak?

Adil çözüm şart! Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa'ya Gazze mektubu gönderdi: Hukuk çiğneniyor Adil çözüm şart! Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa'ya Gazze mektubu gönderdi: Hukuk... Haberi Görüntüle

KANSER AŞISI ÇIKTI MI?

Kanser aşısı hakkında olumlu gelişmeler meydana geldi. Biontech aşısı mucitlerinden Prof. Dr. Uğur Şahin ve Prof. Dr. Özlem Türeci başkanlığındaki ekip kanser aşısı ile ilgili gelişmeleri aktardı. Kanser aşısının birinci aşamasının sonuçları belli oldu.

Murat Aydın’dan Beykoz Belediyesi’nin borç iddialarına rakamlarla tek tek cevapladı! Murat Aydın’dan Beykoz Belediyesi’nin borç iddialarına rakamlarla tek tek cevapladı! Haberi Görüntüle

KANSER AŞISI MI BULUNDU?

Amerikan Klinik Onkoloji Derneği'nin (ASCO) Chicago'daki yıllık konferansında kanser aşısı tanıtıldı. Konferansta kanser aşısının bağışıklık sistemindeki tümör hücrelerine saldırması için tetikleyebildiği ve hastalığı olumlu şekilde uzak tutabildiği söylendi.

New York'taki bu kanser merkezinin araştırmacısı  Dr. Vinod Balachandran konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Diğer bazı immünoterapilerin aksine, bu mRNA aşılarının pankreas kanseri hastalarında bağışıklık tepkilerini uyarma kabiliyetine sahip olduğu görülüyor... Bağışıklık tepkiniz varsa daha iyi bir sonuca sahip olabileceğinizi düşündüren erken sonuçlardan çok heyecanlıyız"

YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi Haberi Görüntüle

KANSER AŞISI NE ZAMAN UYGULANACAK?

Kanser aşısı şimdilik kullanılacak düzeye gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0


Loading