Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı

Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kanal İstanbul projesi ile ilgili bilgilerin yer aldığı internet sitesinin yayına açıldığını duyurdu.

Gündem

04.02.2024, 18:47

"Çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek temel atma töreniyle hayata geçirilmeye başlanacak.Kamuoyunun projeyle ilgili bilgi edinebilmesi için ise Kanal İstabul internet sitesi açıldı. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yayına açılan https://kanalistanbul.gov.tr sitesini Twitter hesabından duyurdu.

Altun, yaptığı açıklamada, "Türkiye'yi ekonomik, ticari ve lojistik açıdan eşsiz bir konuma getirecek olan Kanal İstanbul hakkında merak edilen her şeyi https://kanalistanbul.gov.tr/tr internet sitemizde bulabilirsiniz. Kanal İstanbul'un yapım sürecini tüm şeffaflığıyla buradan takip edebilirsiniz." dedi.

PROJEYE DAİR TÜM BİLGİLER YER ALIYOR

Sitede İstanbul Boğazı'nda meydana gelen kazalar, Boğaz ile ilgili yapılan çalışmalara dair infografikler ve bilgiler bulunuyor. Ayrıca Kanal İstanbul ile ilgili ortaya atılan iddialar ve bu iddialara cevaplar da bulunuyor. Projenin sağlayacağı avantajlar, hazırlık süreci ve projenin gerekliliğine dair bilgilere ulaşılabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading