Yandex Metrica

Kahramanmaraş'ı vuran deprem sonrası TRHaber'in acı kaybı

Kahramanmaraş'ı vuran deprem sonrası TRHaber'in acı kaybı

Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 şehirde büyük yıkıma neden olan deprem, Türkiye'yi yasa boğdu. Deprem bölgesinden üzüntü haberler geliyor. TRHaber ailesinden Zekiye Miray Tarhan'ın amcası Kahramanmaraş merkezli depremde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Editörlerimiz Atilla Diş, Saadet Diş ve Hüseyin Demir'in aileleri ise enkaz altında...

Gündem

23.03.2024, 22:58

Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 şehirde yıkıma sebep olan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeden kötü haberler gelmeye devam ediyor. TRHaber bünyesinde çalışan editörlerimizin ailelerinin enkaz altında kaldığı öğrenildi. 

Sosyal Medya Editörümüz Zekiye Miray Tarhan'ın amcası Abdullah Tarhan, Kahramanmaraş depreminden etkilenen Diyarbakır'da deprem anında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 

Özel İçerik Editörümüz Atilla Diş, editörlerimiz Saadet Diş ve Hüseyin Demir'in aileleri ise Kahramanmaraş'ta enkaz altında olduğunu öğrenildi. 

Atilla Diş ve Saadet Diş, "Anneleri Saniye Diş, Menderes Mah. 46008 Sk. İhvanlar Apartmanı'nda; ablaları Leyla Yürürdurmaz, eşi Ökkeş Yürürdurmaz ve oğulları da enkaz altında yardım beklemektedir." dedi. 

Editörlerimizden Hüseyin Demir'in kayınpederi Hacı Mehmet Gülpak ise Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde, Ertuğrul Gazi Mahallesi 32 Sk. No:9 Daire:1'de enkaz altında yardım bekliyor. 

Sosyal Medya Editörümüz Zekiye Miray Tarhan'ın amcası Abdullah Tarhan'a rahmet, çalışma arkadaşımız Zekiye Miray Tarhan ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Enkaz altında olan yakınlarının bir an önce kurtarılmasını diliyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading