Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kahramanmaraş depremi sonrası Volkan Demirel'den çağrı: Allah rızası için yardım edin lütfen

Kahramanmaraş depremi sonrası Volkan Demirel'den çağrı: Allah rızası için yardım edin lütfen

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve toplamda 10 ili vuran 7,4'lük depremin ardından yardım çağrısında bulundu. Gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunan Volkan Demirel, ''Hatay'da herkes perişan. Herkes can çekişiyor. Lütfen buraya ambulans, yardım yapın. Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi rica ediyorum lütfen. Allah rızası için lütfen." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğünde deprem, aynı deprem hattı üzerindeki 10 ili de sarstı. Depremde 284 kişi hayatını kaybetti. 2 bin 323 vatandaş yaralandı. Depremden etkilenen 10 ilin nüfusu 13 milyonu geçiyor. Deprem, başta Suriye olmak üzere, Ortadoğu'da İsrail ve Mısır'ı da sarstı. Etkilenen bölgede Kafkaslar'da var. Suriye'de depremde 427 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce yaralı var.

Hoş geldin Ramazan! İlk sahur bu gece mi? 2024 ilk... Haberi Görüntüle

FUAT OKTAY: 10 İLDE OKULLAR BİR HAFTA TATİL EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle 10 ilde 284 kişinin hayatını kaybettiğini, 2323 kişinin yaralandığını bildirdi. Fuat Oktay, canlı yayında yaptığı açıklamada şu fiadeleri kullandı; "Cumhurbaşkanımız depremin olduğu dakikadan itibaren olayı takip etmekte ve yönetmektedir. Şu an Ankara'ya intikal etmek üzere. 3'ü 6'dan büyük 78 artçı deprem meydana geldi. Bin 710 bina yıkıldı. Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Pazarcık, Narlı, Besni, Gölbaşı, Nurdağı, İslahiye, Reyhanlı, Kırıkhan, Hassa'ya doğal gaz akışı durduruldu. 10 ilde okullar bir hafta tatil edildi.''

Lüks otomobilde silahla poz veren fenomen Aleyna Kanko gözaltına alındı Haberi Görüntüle

VOLKAN DEMİREL: HERKES PERİŞAN, CAN ÇEKİŞİYOR

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, sosyal medya hesabından canlı yayın açıp, yardım çağrısı yaptı. Gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunan Volkan Demirel, ''Hatay'da herkes perişan. Herkes can çekişiyor. Lütfen buraya ambulans, yardım yapın. Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi ristiyorum lütfen. Çevre illerde aynı şekilde sadec Hatay, Antakya değil. Allah rızası için lütfen yardım edin."

Orgeneral Bayraktaroğlu'nun sınır ziyaretinde dikkat çeken görüntü: ASELSAN SURALP sınırın... Haberi Görüntüle

AFAD'DAN HAYATİ ÇAĞRI: HASARLI YAPILARA GİRMEYİN

AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Deprem sonrası hasarlı yapılara kesinlikle girmeyin. Yolları, acil yardım araçları için boş bırakın. Haberleşmelerinizi kısa mesaj servisi (SMS) ve internet tabanlı mesajlaşma yazılımları üzerinden yapınız" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading