Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kaftancıoğlu'ndan şaşırtmayan açıklama! Şebnem Korur Fincancı'ya destek verdi

Kaftancıoğlu'ndan şaşırtmayan açıklama! Şebnem Korur Fincancı'ya destek verdi

TSK'ya attığı kimyasal silah iftirası sonrası bugün gözaltına alınan Türk Tabipler Birliği Başkanı Fincancı'ya CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan destek geldi. Fincancı'nın evinden çıkan mermilere ilişkin konuşan Kaftancıoğlu, "Korkmayın onlar sizin iyiliğiniz için" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:59

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) "kimyasal silah kullanma" iftirasını atan Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alınmıştı. Fincancı'nın  evinde yapılan aramada ise kalaşnikof mermileri, tabanca mermisi ve örgütsel el kitabı ele geçirilmişti. 

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a sert sözler: 'Belediyeyi batırdı' Haberi Görüntüle

CHP'DEN SINIRSIZ DESTEK

Siyaset dünyasının büyük bir kısmının tepkisini çeken Fincancı'ya CHP'den ise ardı ardına destek mesajları gelmeye devam ediyor. Son olarak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kafgtancıoğlu, sosyal medyadan paylaştığı mesajla Fincancı'nın evinde ele geçirilen materyallere ilişkin açıklamada bulundu.

2024 KAHRAMANMARAŞ-EKİNÖZÜ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Ekinözü'nde hangi... Haberi Görüntüle

İYİLİĞİMİZ İÇİNMİŞ!

Kaftancıoğlu Twitter'dan yaptığı paylaşımda Fincancı'nın evinden çıkan mermilerin normal olduğunu belirterek, "Sevgili emniyet mensupları bir Adli Tıpçının evinde, iş yerinde arama yaparsanız eğer ayı haricinde (adli olaya karışmışsa o da olabilir:) kemik, başkasına ait kıl, tüy, kesici-delici alet ve ateşli silah materyalleriyle karşılaşabilirsiniz Korkmayın onlar sizin iyiliğiniz içindir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading