Yandex Metrica

Kaftancıoğlu'ndan daha önce yalancılıkla itham ettiği Bakan Koca'ya teşekkür

Kaftancıoğlu'ndan daha önce yalancılıkla itham ettiği Bakan Koca'ya teşekkür

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, Kovid-19’a yakalanan anne ve babasıyla yakından ilgilenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ve bakanlık yetkililerine teşekkür etti. Kaftancıoğlu, daha önce Bakan Koca'yı yalancılıkla suçlamış ve "Yüzü kızarmayacak nasıl olsa" ifadelerini kullanmıştı.

Gündem

23.01.2024, 18:22

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabı (Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etti.

Bakan Koca'nın, anne ve babasının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığına yakalandıkları esnada ilgi ve desteğini esirgemediğini belirten Kaftancıoğlu, "Sağlık Bakanı Sn.Fahrettin Koca’ya çok teşekkür ederim. Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Ankara Şehir ve Ordu Umut Hastanesinin tüm sağlık emekçilerine Dr. İhsan Bey ve Dr. Serkan Bey şahsında sonsuz teşekkürler" dedi.

Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye devam etti! Sosyal medyada o görüntüler viral oldu! Polisten kaçan hırsızı önce çelme takıp yakaladı sonra çayını içmeye... Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA'YI YALANCILIKLA SUÇLAMIŞTI

Kaftancıoğlu, 8 Mayıs 2021 tarihinde, Bakan Koca'yı yalancılıkla suçlayarak, "Yaz bitiminde bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nasıl olsa. Bir hekimin göz göre göre bu derece yalan söyleyebilmesi, gerçekleri perdelemesi, yeri geldiğinde bilimi çarpıtması benim ağrıma gidiyor. Değer mi? Mesleğinden, vatandaştan utanmıyorsa kendinden utanır insan." İfadelerini kullanmıştı.

Haziran ayında, Türkiye'deki 18 yaş ve üzerindeki herkes için aşı randevu sistemi erişime açılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading